Spiced Red Wine Punch

Recept: Grace Parisi
Ez a felnőtt toll tökéletes egy téli koktélpartiként.

Hozamok:

8

Teljes idő:

0

órák

40

mins

Hozzávalók
2 c.
víz
1 c.
cukor
2
fahéjrudacskák
12
szegfűszeg
12
szegfűbors bogyók
1/2 ts.
görögszéna magok
4
1/4-inch-vastag szelet friss gyömbér
Zöld 1 narancssárga
1/2 c.
friss narancslé
1
750 ml-es üveg Syrah vagy más testes vörösbor
Narancs szeletek
Útvonal
  1. Egy közepes serpenyőben kombinálja a vizet a cukorral, fahéjas rudakkal, szegfűszeggel, szegfűbors bogyókkal, görögszéna magokkal, zúzott gyömbérrel és narancssárga zümmögéssel. Mérsékelten forraljuk fel, keverjük, amíg a cukor fel nem oldódik. Engedje le a hőt és 5 percig párolja le a szirupot. Távolítsuk el a hőtől, és hagyjuk a szirupot meredek 25 percig.
  2. xAdja hozzá a narancslevet, majd tegye a szirupot egy közepes tálba. Törölje ki a serpenyőt, adj hozzá a vörösbort, a fűszeres szirupot és a hőt addig, amíg meg nem puhul. Óvatosan öntsük a fűszeres borot hőálló üvegekbe, díszítsük a poharakat narancssárga szeletekkel, és töltsük melegre.
  3. Előrehaladás: A fűszeres vörösboros bélyegzőt egyik napról a másikra hűteni lehet. Melegítsük újra a kiszolgálás előtt.

kép

Illusztráció: Michael Toland

Loading...

Spiced Red Wine Punch

Resep Oleh: Grace Parisi
Pukulan dewasa ini sangat cocok untuk pesta koktail musim dingin.

Hasil:

8

Total Waktu:

0

jam

40

menit

Bahan
2 c.
air
1 c.
Gula
2
batang kayu manis
12
cengkeh
12
buah allspice
1/2 sdt.
biji fenugreek
4
Irisan jahe segar seukuran 1/4-inch
Semangat 1 oranye
1/2 c.
jus jeruk segar
1
750-ml botol Syrah atau anggur merah bertubuh penuh lainnya
Irisan jeruk
Arah
  1. Dalam panci sedang, campurkan air dengan gula, batang kayu manis, cengkeh, allspice berry, biji fenugreek, jahe yang dihancurkan, dan kulit jeruk. Didihkan di atas api sedang, aduk, sampai gula larut. Turunkan panas dan didihkan sirup selama 5 menit. Angkat dari api dan biarkan sirup mendidih selama 25 menit.
  2. Tambahkan jus jeruk, lalu saring sirup ke dalam mangkuk sedang. Bersihkan panci, tambahkan anggur merah dan sirup pedas dan panas sampai mendidih. Dengan hati-hati tuangkan anggur berbumbu ke dalam gelas tahan panas, hiasi gelas dengan irisan jeruk dan sajikan hangat.
  3. Make Ahead: Pukulan anggur merah yang dibumbui dapat didinginkan semalam. Panaskan kembali dengan lembut sebelum disajikan.

gambar

Ilustrasi oleh Michael Toland

Loading...