Sült rizottó borssal és borsóval

A legtöbb rizottó recept a kályhában áll, és folyamatosan keverje a potot; ez az egyszerűbb verzió lehetővé teszi a sütő számára az összes munkát.

Hozamok:

4

Felkészülési idő:

0

órák

20

mins

Teljes idő:

0

órák

45

mins

Hozzávalók
4
szalonna
1
hagyma
1 1/2 c.
arborio rizs
1/2 c.
Száraz fehér bor
4 c.
csirkehúsleves vagy víz
1 tk.
kóser só
1/2 ts.
őrölt feketebors
1 c.
mirelit borsó
1/2 c.
apróra vágott bazsalikom
2 tbsp.
sótlan vaj
1 c.
frissen reszelt parmezán sajttal
Útvonal
  1. Melegítsük elő a sütőt 400 fokosra. Sütőbiztos, egyenes edényt vagy holland sütőt használjon fedéllel, főzzük szalonnát közepes magas hőmérsékleten. Ha főtt, távolítsa el a szalonnát, és tegye félre a zsírt. Add hagymát és főzzük, keverjük, amíg puha és áttetsző, körülbelül 3 percig. Add hozzá a rizst, és keverjük a szalonnás zsírral. Keverjük össze a bort, és főzzük, amíg elpárolog, 1 perccel tovább. Keverje hozzá a húslevet, a sót és a borsot, és forraljuk fel. Fedjük le és sütjük 20-25 percig; ellenőrizze a rizottót. A folyadék legnagyobb részét fel kell szívni, és a rizst csak főzni kell. Keverje hozzá a borsót és a bazsalikomot, és térjen vissza a sütőbe, fedetlenül, még 5 percig.
  2. Távolítsa el a rizottót a sütőből és keverje meg a vajat és a sajtot. Adjunk hozzá fenntartott szalonnát, a szezont ízlés szerint sóval és borssal, és a kanállal a tálakba. Borotva további parmezánt a tetején és díszítse bazsalikommal.

<p>A legtöbb rizottó recept a kályhában áll, és folyamatosan keverje a potot; ez az egyszerűbb verzió lehetővé teszi a sütő számára az összes munkát.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Sült rizottó borssal és borsóval</strong></p><p>“title =” Sült rizottó szalonnával és borsóval ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f645577c205_-_baked-risotto-with-bacon-and-peas-recipe-opr0412-xl.jpg ? Crop = 1XW: 1.0xh; Center, top & átméretezés = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Hannah Whitaker

Loading...