Sütőtök szarvasgombák

kép

Sally Quinn

Ó, a tököm.

Hozamok:

35

Felkészülési idő:

0

órák

30

mins

Teljes idő:

2

órák

30

mins

Hozzávalók
A Központban
2 oz.
teljes zsírtartalmú krémsajt, szobahőmérsékletre lágyítva
2 tbsp.
porcukor
1/3 c.
tök püré
1 3/4 c.
graham cracker morzsák
1/2 ts.
tök pite fűszer
1/2 ts.
őrölt fahéj
4 oz.
fehér csokoládé, durván aprítva
Topping esetén
10 oz.
félédes vagy fehér csokoládé, durván aprítva
Extra graham cracker morzsák (opcionális)
fahéj (opcionális)
cukor (opcionális)
Útvonal
  1. Egy nagy tálban kézi keverővel vagy állványkeverővel a habverővel, pirítsuk meg a krémsajtot és a cukrot, amíg krémes, körülbelül 2 percig. Add hozzá a sütőtök és legyőzni magasra, amíg össze. Add hozzá graham cracker morzsákat, sütőtök fűszeres fűszereket, fahéjat és olvasztott csokoládét, és ütközve közepes sebességgel mindaddig, amíg össze nem állnak, körülbelül 2 percig. Fedjük le szorosan, és hűtőszekrényben tartsuk 1 órán át vagy 24 órán keresztül. A hűtés kötelező.
  2. Vágjon két nagy sütőlapot pergamentpapírral vagy szilikon sütőszőnyeggel és tegye félre.
  3. Kezdje a gördülő hűtött keveréket golyókba (kb. 1 teáskanál / labda), és helyezze a golyókat a sütőlapra. Hűtőszekrényben 30 percig vagy akár 24 órán keresztül hűtsük le.
  4. Csokoládét megolvasztasz, amikor a golyók csak kész hűtésről szólnak, dupla kazán vagy mikrohullámú sütő segítségével. A mikrohullámú sütő használata esetén helyezze a csokoládét egy közepes hőálló edénybe és olvassa el 30 másodperces lépésekben, majd minden egyes adagolás után kevergetésig teljesen felolvad és sima legyen. Hagyja, hogy a meleg csokoládé 5 percig lehessen hűlni, mielőtt bemárt.
  5. Távolítsa el a golyókat a hűtőszekrényből, és csavarja be őket. Helyezze vissza a golyókat a sütőlapra, miután mindegyiket befedte, majd a tetejét mártott szarvasgomba szórja meg graham cracker morzsákat, fahéjat vagy cukrot (ha szükséges). Hagyja a csokoládét teljesen hűtőbe.
Loading...