Szederes kagyló stew téli zöldségekkel

A Star Chef Corey Lee rusztikus francia parasztház pörkölt tágas téli zöldségekkel teli, de tele van gyönyörű pániküllyesztett fésűskagylóval.

Hozamok:

6

Főzési idő:

1

óra

30

mins

Teljes idő:

2

órák

30

mins

Hozzávalók
Pörkölt
1/4 c.
a kacsazsír vagy a szalonnás zsír
1
füstölt sonka
1
közepes hagyma
2
kis sárgarépa
1
kis répát
1/4
fejes savoy káposzta
1/4
fejes savoy káposzta
4 oz.
gomba
6
gerezd fokhagymát
1 c.
Száraz fehér bor
3
szálkás kakukkfű
2
babérlevél
10
egész fekete bors
6 c.
csirkeállomány
12
bébi fehérrépa
12
baba sárgarépa
18
gyöngy hagyma
1/4
fej Romanesco brokkoli vagy karfiol
1
cannellini babot
2 tk.
Banyuls-ecet vagy vörösbor-ecet (lásd a megjegyzést)
fésűkagyló
1
kötegelt kacsazsír (opcionális) vagy repceolaj
6 oz.
szalonna
1 1/2 lb.
közepes tengeri kagyló
kóser só
2 tbsp.
sótlan vaj
1 evőkanál.
vékonyra vágott petrezselyem
Útvonal
  1. A pörköltet: Egy edényben melegítsük fel a kacsa zsírt. Adjuk hozzá a sonkát, és mérsékelten melegítsük fel, majd 5 percig forraljuk. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a sárgarépát, szeletelt répát, aprított káposztát, gombát és fokhagymát, és főzzük, keverés közben finoman aranyat, 5 percig. Add hozzá a borhoz és főzzük, amíg el nem szívódik. Keverje hozzá a kakukkfű, a babérlevél, a borsó és az állomány; pároljuk, amíg 4 csészébe, kb. 1 órára csökkentjük. Törés egy tálba, és törölje ki a potot. Hagyja vissza a húslevest a potba, és párolja. Adjuk hozzá a bébi fehérrépa, a bébi sárgarépa és a gyöngyhagymát; fedjük le és pároljuk, amíg majdnem gyenge, 15 percig. Adjuk hozzá a káposzta darabokat és a Romanesco-t, fedjük le, és főzzük, amíg a tender 10 percig. Keverjük össze a babot és az ecetet, sózzuk a sót; tartsd melegen.
  2. Cook a kagyló: Ha nem használsz, használd a kacsa zsírt. Adjuk hozzá a szalonnát és főzzük mérsékelt hőt, amíg el nem pároljuk; átadása papírtörölközőknek. A zsírt húzzuk ki egy edénybe, és törölje ki a serpenyőt.
  3. Hűtsük fel a rezervált szalonna zsírt a serpenyőben. Szénezzük a kagylókat sóval, és mérsékelten magas melegen főzzük, amíg az arany alul, 3 percig. Fordítsd meg a kagylókat és adjunk hozzá 1 evőkanál vajat. Főzzük, amíg a fésűkagylókat csak áttetszővé tesszük; áthelyezés egy lemezre. Ismételjük meg a maradék zsírt, kagylókat és vajat. Keverjük össze a petrezselymet a pörköltbe, a tálba rakjuk, és a kagylóval és a szalonnával tetejüket.

    További vacsora lehetőségeket keres? Nézze meg mi sertéshús receptek, csirke receptek, és burgonya receptek.

<p>A Star Chef Corey Lee rusztikus francia parasztház pörkölt tágas téli zöldségekkel teli, de tele van gyönyörű pániküllyesztett fésűskagylóval.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Szederes kagyló stew téli zöldségekkel</strong></p><p>“title =” Szederes fésűkagyló stew téli zöldségekkel ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/11/480×480/54f65db06686e_-_seared-scallop-stew-winter-vegetables-recipe-fw0314-s1.jpg ? átméretezése = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Con Poulos

Loading...