Teljesített reggeli Quesadillas

Azokban az idõkben, amikor a reggeli taco nem vágja le.

Hozamok:

2
– 3

Felkészülési idő:

0

órák

5

mins

Főzési idő:

0

órák

10

mins

Teljes idő:

0

órák

15

mins

Hozzávalók
4
szelet szalonnát
1/2
finomra aprítva
4
nagy tojások
1 evőkanál.
tejföl (és többet a kiszolgáláshoz)
2 tbsp.
Aprított erjesztő
4
közepes liszt tortillák
kóser só
Frissen őrölt fekete bors
1/3 c.
Shredded Monterey Jack
1/3 c.
aprított Cheddar sajt
1
avokádó, vékonyra szeletelve
Forró mártás, a kiszolgáláshoz
Útvonal
  1. Főzzük szalonnát közepesen keskeny süteményes serpenyőben közepes lángon, amíg ropogós. Drain szalonnát egy papírtörölközővel ellátott lemezre, és körülbelül 2 evőkanál szalonnás zsírt tárolva a serpenyőben.
  2. Add hozzá a hagymát a serpenyőbe, és főzzük, alkalmanként megkeverve, amíg lágyul, kb. 5 percig. A tojást és a tejföl málna egy közepes tálban. Öntsük a tojásos keveréket a serpenyőbe. Hagyjuk enyhén beállítani, majd csökkentsük a hőt alacsonyra. Húzza a tojásokat egy spatulával vagy egy fából készült kanállal, hogy hozzanak létre cukrot. Amikor a tojásokat szinte teljesen felszeleteljük, szezonra sóval és borssal. Hajtjuk a metélőhagymát és távolítsuk el a hőtől.
  3. Összegyűjti a quesadillákat. Ossza meg a két tortilla közötti rántottakat. Mindegyikben sajtos és avokado diák. Tegye vissza a maradék tortillákat.
  4. Az egyik egy időben, szakács quesadillas egy tiszta nonstick serpenyőben közepes lángon, amíg az alsó tortillák arany, körülbelül 3 perc. Flip és főzzük a másik oldalt, amíg arany. Ismételje meg a többi kérdést. Tálaljuk meleg, tejföllel és forró mártással, ha szükséges.

Töltött Breakfast Quesadilla Vertical

Jonathan Boulton

Loading...