Tigger Tails

Rad s rastopljenom bijelom čokoladom može biti lukav. Ako se počinje slomiti, promiješajte više ulja kokosa jednu žličicu u isto vrijeme.

Jeste li uzbuđeni zbog filma kakvi jesmo ?! Nabavite svoje ulaznice za Disney Christopher Robin ASAP!

prinosi:

8

Vrijeme pripreme:

0

sati

25

min

Ukupno vrijeme:

1

sat

0

min

Sastojci
32
marshmallows
1 c.
umak od karamela
1 1/2 c.
bijela čokolada
Crvena i žuta boja
1 c.
narančasta brušenje šećera
1/3 c.
zamrljane čahure od tamne čokolade
8
6 “lizalica štapići
Upute
  1. Stavite veliki list za pečenje papira za pergament i namjestite s hlađenjem. Pomaknite 4 marshmallows do kraja svake lizalice.
  2. Stavite umak od karamela u plitku posudu i mikrovalnu pećnicu dok ne budete nerazrijeđeni, 20 do 25 sekundi. Upotrijebite žlicu kako biste kapuljajte marshmallows u potpunosti s karamelom, a zatim stavite na pripremljenu hlađenje. Kada su svi marshmallows obloženi, stavite list za pečenje i držite u hladnjaku dok čvrsto, 20 do 25 minuta.
  3. U drugoj plitkoj zdjeli, mikrovalnu bijelu čokoladu do potpunog otapanja. Umiješajte u crvenoj i žutoj boji hrane kako bi narančasto. Žlica čokolade nad marshmallows dok potpuno obložene i odmah kaput s narančastim brusnim šećerom.
  4. Stavite obložene marshmallows natrag na hlađenje wrack i srebrno s rastopljeni čokolada da bi pruge. Poslužite odmah ili stavite u hladnjak kako biste potpuno ukrutili.

slika

Carrie Stalk

KUPI SADA Wilton Lollipop Sticks, $ 4, amazon.com

Loading...