Tyler Florence Herb-Crusted Crown Sertéshús pörkölt Apple és Pecan töltött és Calvados Gravy

Ez a recept ízletes a vacsora ma este, és még jobb, mint maradék másnap, csak kérdezik Tyler Florence, a szerző ennek a receptnek.

További receptek és ötletek a firenzei Firenze, vegye fel egy példányt a könyve, Tyler Florence családi vacsora.

Hozamok:

1

Hozzávalók
Töltelék
extra szűz olívaolaj
1
gerezd fokhagymát
1
csomó friss zsálya
4
nyárs friss kakukkfű
2
nagy nagyjából apróra vágva
kóser só és frissen őrölt fekete bors
3
Granny Smith alma
1 1/2 c.
pekándió
2
nagy tojások
3/4 c.
tejszín
1 1/2 c.
alacsony nátrium csirkehúsleves
5 c.
kézi szakadású kovászos kenyérdarabok
1/2 c.
friss, lapos leveles petrezselyem
Calvados Gravy
Crown Roast
1/4 c.
friss kakukkfűlevél
1/4 c.
friss zsálya levelek
5
gerezd fokhagymát
kóser só és frissen őrölt fekete bors
extra szűz olívaolaj
10 lb.
sertéskorona sült
Útvonal
  1. Töltsd le a tölteléket: Tegyen egy nagy serpenyőt közepes lángon, és adj hozzá 3 evőkanál olívaolajat, a fokhagymát, a zsálya és a kakukkfű. Ahogy az olaj felmelegszik, a gyógynövények megrepednek, és ízesítik az olajat. Használja a fogót, hogy eltávolítsa a zsálya ágait, és tegye félre a papírtörlőt a leeresztésre; ezeket köretként fogják használni. Adjuk hozzá a hagymát a serpenyőbe, és lassan főzzük közepes lángon, amíg karamellizált, körülbelül 15 percig. Sózzuk és borsozzuk a szezont, és tegyük át egy tálba. Adjuk hozzá az alma szeleteket és a pekándiókat a serpenyőbe. Óvatosan szárítsuk meg magas hő hatására, amíg a pekándiókat enyhén pörköltük és az almákat enyhén főzöttük, 3-5 percig.
  2. Egy nagy keverőedényben keverje össze a tojásokat, krémeket és csirkehúsleveseket. Adjuk hozzá a kenyeret, karamellizált hagymát, alma, pekándió és petrezselymet. Használja a fából készült kanál, hogy összekeverje a tölteléket. Sózzuk és borsozzuk, és egy olívaolaj szitálásával befejezzük.
  3. Melegítsük elő a sütőt 375 ° F fokozatra, és állítsuk be a sütőt a sütő alsó harmadában. Helyezzen egy pörkölő állványt egy nagy pörkölőpultba.
  4. Készítse elő a sültet: Egy kis tálban egyesítse a kakukkfű, zsálya, fokhagyma, só és bors ízlés szerint. Adjunk hozzá elegendő mennyiségű olajat nedvesítéshez és keverjük össze. Ecsettel mártsa át a pörkölést a növényi paszta segítségével, amely minden felületet lefed.
  5. Helyezzük a süteményt az edénybe a sütőedénybe, és töltsük az üreget az alma-pekándió töltelékkel. Fedje le a bordacsont hegyét fóliával, majd helyezze a sertést a sütőbe, és pörkölja 2 1/2 órát, vagy addig, amíg a csont közelében lévő húslégtermérő 150 fokot nem lát. Ellenőrizze a töltést 1 1/2 óra után, és fedjük le a fóliát, ha túl sötét lesz.
  6. Távolítsa el a serpenyőt a sütőből, és vigye át a húst egy vágódeszkára, hogy 30 percig pihentesse a Calvados mártást. Vágás a csontok között, hogy a süteményt egyedi cséplőkre vágja.

kép

John Lee

Loading...