Časopisni časopisi Martha Stewart

Za dekadentno dodavanje ploče s kolačićem za odmor, isprobajte ove čokoladne otiske ispunjene čokoladom i ganachema od vanilije, od Marthe Stewart.

Recept ljubaznošću Martha Stewart Show.

prinosi:

90

Sastojci
keksi
2 c.
svestrano brašno
1 c.
nezasićeni holandski proces kakao praha
1 tbsp.
nezasićeni holandski proces kakao praha
2 tsp.
Krupna sol
2
staviti bezalkoholno maslac
1 c.
šećer
2
veliki žumanjci
2 tbsp.
teški krem
2 tsp.
čist ekstrakt vanilije
Čokolada i Vanilla-Bean Ganache (slijedi recept)
Čokolada i Vanilla-Bean Ganache
c.
med
c.
teški krem
1/2
mahuna vanilije
4 oz.
bistra čokolada, sitno sjeckana
1 oz.
Neslani maslac
Upute
  1. Za pripremu kolačića: Zagrijte pećnicu na 350 stupnjeva. Prosijite brašno, kakao u prahu i sol u malu posudu. Krem maslac i šećer s mješalicom do blijedo i pahuljasto. Smanjite brzinu na srednje, dodajte žumanjke, vrhnje i vaniliju. Otvorite stranu zdjelice. Napadajte u smjesu brašna sve dok ne sjedite.
  2. Roll loptice koristeći 2 žličice tijesta za svaku, i svitak svaki u šećeru. Postavite na jednu ploču od papira na pergamentu. Uz dršku drvene žlice, lagano pritisnite u sredini svakog da biste stvorili uvlačenje. Pecite, rotirajući listovi na pola puta, sve dok kolačići nisu postavljeni, oko 10 minuta. (Ako udubljenja gube definiciju, ponovo pritisnite središta.) Neka se malo ohladi na pločama za pečenje. Prijenos kolačića na žičane police i pustite da se ohladi.
  3. Žlica toplo ganache u središte svakog kolačića. Neka stoje do tvrtke, oko 15 minuta. Kolačići će se čuvati, pokriveni, do 3 dana.
  4. Za pripremu ganachea: Kombinirajte med, krem ​​i sjemenke i jaglac od vanilije u srednjoj tikvici iznad srednje topline. Stavite na pirjati i kuhajte, miješajući dok se med otopi. Izvadite iz vrućine, pokrijte i ostavite stajati 20 minuta.
  5. Stavite čokoladu u hranu. Vrati kremastu smjesu na pirjati, a zatim prokuhati sitnim sitom. Odbaciti krute tvari. Ulijte smjesu od vrhnja preko čokolade i ostavite da stojite 1 minutu. Postupak dok glatko. Dodaj maslac, i nastavite s procesom, povlačenjem dolje strane povremeno, dok maslac je ugrađen. Neka malo ohladi, a zatim odmah upotrijebite.

slika

Lisa Hubbard / Martha Stewart Živjeti, prosinac 2008

Loading...