Butterscotch Cheesecake Barovi

Što više bacaju, bolje.

prinosi:

24

Vrijeme pripreme:

0

sati

40

min

Ukupno vrijeme:

4

sati

45

min

Sastojci
Za koru
18
Graham krekeri
3 tbsp.
šećer
1/4 tsp.
košer soli
1
staviti bezalkoholno maslac, rastopljeno
Za Cheesecake
1 1/2 c.
čipovi od betona
1 c.
teški krem
3
8 oz. paketi krem ​​sir, sobna temperatura
1 c.
šećer
1/4 tsp.
košer soli
2 tsp.
čist ekstrakt vanilije
3
velika jaja, sobna temperatura
3/4 c.
kiselo vrhnje
Upute
  1. Napravite koru: Maslac 9 “-x-13” posudu za prženje i liniju s pergamentnim papirom, ostavljajući 2 “nadvratnik sa svih strana. Pergamena maslac, zatim postavite stalak u sredinu pećnice i zagrijte pećnicu na 350 °.
  2. U procesoru ili miješalici za hranu, mljevene krekere grahamove u fine mrvice; dodajte šećer i sol i puls za kombinaciju. Prijelaz na srednju posudu, dodajte rastopljeni maslac i upotrijebite vilicu ili prste kako biste pomiješali smjesu sve dok mrvice nisu jednolično vlažne. Pritisnite u pripremljenu posudu i prenesite u zamrzivač 10 minuta.
  3. Pecite koru 12 minuta, a zatim prenesite u hlađenje. Smanjite temperaturu pećnice na 325 °.
  4. Napravite cheesecake: U malom loncu na laganoj vatri, toplim šipkama i teškim vrhnjem, često miješajući, dok se čipovi ne rastu i smjesa je glatka. Izvadite iz vrućine i pustite da se ohladi.
  5. U veliku zdjelicu pomoću ruku mješalice ili u zdjelu mješalice za stojeće uz pomoć pričvršćivača, tuku krem ​​sir na srednjoj brzini, strugati dolje zdjelu po potrebi, sve dok potpuno glatka, 3 do 4 minute. Dodajte šećer i sol i pobijedite, uklanjajući zdjelu po potrebi, sve dok ne postane glatko i sočno, 3 do 4 minute, zatim dodajte vanilije i tukli 30 sekundi. Dodajte jaja, jedan po jedan, pobijedivši 1 minutu nakon svakog dodavanja i po potrebi strugalicom. Dodajte 3/4 mješavine mješavine (spremite ostatak za cvrčanje preko šipki) i kiselo vrhnje i nanišite dok ne postane potpuno glatka i bez pruge, još 1 minutu.
  6. Ulijte kolač od tijesta na ohlađenu koru i glatku vrh s lopaticom. Pecite dok ne stavite oko rubova i jedva se jiggling u centru, 35 do 40 minuta. Prijelaz na hlađenje i ostavite na sobnoj temperaturi. Jednom posve cool, labavo pokrijte cheesecake s plastičnom omotom i frižite dok čvrsto, 3 sata, ili do preko noći.
  7. Kad je spremna za posluživanje, zagrijte preostalu glazuru od kamenja. Izrezajte kolač odrezaka na trgove i stavite na poslužavnik. Ulijte butterscotch glazuru preko barova i poslužite.
Loading...