Cijeli 30 piletina Cacciatore

Whole30 Chicken Cacciatore Horizontal

John Komar

Od WHOLE30 Melissa i Dallas Hartwig. Copyright © 2015 od Whole9 Life, LLC. Ponovno ispisano dopuštenje Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company. Sva prava pridržana.

prinosi:

4

Vrijeme pripreme:

0

sati

30

min

Ukupno vrijeme:

0

sati

30

min

Sastojci
4 tbsp.
kuhanje masti
1 lb.
koštane kože na pilećim nogama
1/2 lb.
piletina bedra
1/2 tsp.
košer soli
1/2 tsp.
Svježe mljeveni crni papar
1/2
luk, mljeveno
1/2
crveni paprat, sitno sjeckani
1 c.
Gljive, rezane
2
češnja češnjaka, mljeveno
1 tbsp.
kapara, iscrpljena
1
14,5-oz. mogu narezati rajčice
1 c.
pileća juha ili voda
1 tbsp.
svježi bosiljak lišća, otprilike sjeckani
Upute
  1. U velikom tavu s visokim rubovima, zagrijte 2 žlice masnoća kuhanja na srednje visokoj vrućini, kovitlajući se na dno posude. Začinite piletinu solom i paprom i stavite u tavu. Sjetite piletinu do zlatno smeđe, oko 3 minute po strani.
  2. Uklonite piletinu iz posude i stavite na stranu. S istom tavi još uvijek na srednje visokoj vatri, dodajte preostale 2 žlice kuhanja masnoća, luka i paprike i pecite 2 do 3 minute, sve dok luk ne postane proziran.
  3. Dodajte gljive i nastavite kuhati, miješajući 2 minute. Dodajte češnjak i promiješajte dok ne budete aromatski, oko 1 minute, a zatim dodajte kapare i rajčice.
  4. Vratite piletinu na tanjur i pokrijte sve s pilećim juhu ili vodom. Smanjite toplinu do sredine i ponesite sve na pirjati.
  5. Uključite toplu vodu na nisku razinu i nastavite pecivati ​​(ne kuhajte) sve dok piletina ne dosegne unutarnju temperaturu od 160 °, oko 30 minuta.
Loading...