Cvjetača, krumpira i currya

Naša verzija ove curry, omiljena kombinacija povrća u Indiji, ujedinjuje kumin, korijandar, kurkuma i pepeo crvenog papra. Svježeg cilantro daje biljnu notu. Poslužite curry kao velikodušan prilog ili s rižom za glavno jelo bez mesa.

prinosi:

4

Sastojci
1/4 c.
Ulje za kuhanje
1 tbsp.
zemljani korijander
1 1/2 tsp.
mljevenog kina
1/2 tsp.
kurkuma
1/4 tsp.
sušene pahuljice crvenog papra
1
glavno cvjetača (srednja, oko 1 funta)
1 1/2 lb.
kipući krumpir
1 c.
konzervirane zdrobljene rajčice u debelom psu
1/2 c.
Sjeckani korijandar
1/2 c.
voda
1 tsp.
sol
1 c.
smrznuti grašak
Upute
  1. U velikoj dubokoj tavi zagrijte ulje preko umjerene topline. Dodajte pahuljice korijanda, kumin, kurkume i crvenog papra i promiješajte. Dodajte cvjetača i krumpir i kuhajte, često miješajući, dok se povrće ne počnu omekšati, oko 5 minuta.
  2. Dodajte rajčice, 1/4 čašu korijena, vodu i sol. Stavite na pirjati, smanjite topline na niskoj razini i kuhajte, prekrivajte, dok povrće ne bude nježno, oko 15 minuta. Umiješajte u grašak i preostalih 1/4 čaša cilantro i kuhajte, pokrivene, sve dok grašak ne bude nježan, oko 2 minute duže.

    Tražite li brže i jednostavnije recepte? Pogledajte našu brze obiteljske favorite, brze večere za noćenje, i zdravi recepti za manje od 3 dolara za posluživanje.

<p>Naša verzija ove curry, omiljena kombinacija povrća u Indiji, ujedinjuje kumin, korijandar, kurkuma i pepeo crvenog papra. Svježeg cilantro daje biljnu notu. Poslužite curry kao velikodušan prilog ili s rižom za glavno jelo bez mesa.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Cvjetača, krumpira i currya</strong></p><p>“title =” cvjetača, krumpir i curry ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6d5df5e9c2_-_cauliflower-potato-pea-curry-recipe-fw0913-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh, centar, na vrhu i veličinu = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= © Gareth Morgans

Loading...