Ice Cream Cake Pops

Drago nam je na ovim divnim kolačima. Bonus: Nema zamrzavanja mozga!

prinosi:

10

Vrijeme pripreme:

0

sati

20

min

Ukupno vrijeme:

1

sat

5

min

Sastojci
1
kutija od vanilije kolača, plus sastojci zove na kutiji
3 c.
šećer u prahu
1 c.
maslac, na sobnoj temperaturi
2 tsp.
čist ekstrakt vanilije
1 tbsp.
teški krem
12 oz.
bijeli čokoladni čipovi
bojanje ružičaste hrane
12 oz.
semisweet čokoladni čipovi
10
češeri za kavu (kolačići)
duga prska
10
crveni M & Ms
Upute
  1. Zagrijte pećnicu na 350 ° i pričvrstite pola pločice s pergamentnim papirom.
  2. Pripremite tijesto za kolač prema uputama za kutija. Ulijte tijesto u pripremljenu posudu i pecite dok zlatni, a zubobran umetnut u sredinu kolača izlazi čist, oko 25 minuta. Neka kolač ohladi na sobnu temperaturu.
  3. U međuvremenu, napravite glazuru. Postupno dodajte šećer maslacu, premlaćivajući dok ne posustanu, zatim dodajte vanilije i pomiješajte dok se ne postigne ravnomjerno kombiniranje. Polako dodajte kremu dok se ne zahtijeva željena konzistencija.
  4. Kada je potpuno ohlađen, ručno prelijevajte kolač u veliku zdjelu da biste napravili fine mrvice. Pomiješajte oko 3/4 od glazura s vilicom sve dok se temeljito ne sjedine. Koristite sladoled kavez, kašičica oko 1/4 šalice kolač mješavina i to valjati u rukama da se formira loptu. (Dodajte još glazura ako je previše suha i sruši). Smjesa treba napraviti oko 10 kuglica. Stavite na lim za pečenje i zamrznite dok čvrsto, 15 minuta.
  5. U međuvremenu, stvorite dvostruki kotao postavljanjem staklene zdjelice preko lonca vode. Dodajte bijeli čokoladni čips u zdjelu i zagrijte dok se ne rastopi, povremeno miješajući. Dodajte 3 do 4 kapi bojanja hrane dok ne dobijete svijetlo ružičastu boju, a zatim stavite na stranu. Stavite čistu staklenu posudu preko istog lonca vode i dodajte čašu od poluslatke kiseline. Zagrijte dok ne rastopi, a zatim pustite na stranu.
  6. Stand up 10 kolača (ili dovoljno za broj kolača kugle imate) na lim za pečenje. Stavite hlađene kuglice kolača na vrh čunjeva. Na vrhu “sladoleda” ispišite žlicu žute ružičaste bijele čokolade, a zatim žlicu malo manju količinu poluslatne čokolade. Dodaj prskanje i vrh s crvenim M & M za trešnja. Pustite da sjednete 10 minuta prije posluživanja.
Loading...