Kolačići meda čipke

Oštri i slatki, ti osjetljivi, kolačići s okusom meda savršeni su za doušavanje u čaj ili proždiranje šalicom kave u bilo koje doba dana.

prinosi:

28

Sastojci
2 tbsp.
Neslani maslac
2 tbsp.
svjetlo-smeđi šećer
1 1/2 tbsp.
med
2 tbsp.
svestrano brašno
prstohvat soli
Upute
  1. Prethodno zagrijte pećnicu na 375 stupnjeva F. Stavite dvije velike listove za pečenje s Silpats (francuski tepisi za pečenje) ili pergament papir. Staviti na stranu. U malom tavanu, otopite maslac, šećer i med. Prijelaz u zdjelu. Namotajte u brašno i sol sve dok ne postane glatka.
  2. Radite brzo, ispustite 1/2 čajne žličice tijesta na pripremljene ploče za pečenje, razmaknute najmanje 3 inča. Pecite dok kolačići ne postanu zlatno smeđe, oko 6 minuta. Prijenos liste na žičani stalak; pustite da se potpuno ohladi. Prstima pažljivo uklonite kolačiće iz tavi.

    Tražite li još desertnih ideja? Pogledajte našu domaću čokoladni čip cookie recepti, recepti od pita od jabuka, i receptima od čokoladnih kolača.

<p>Oštri i slatki, ti osjetljivi, kolačići s okusom meda savršeni su za doušavanje u čaj ili proždiranje šalicom kave u bilo koje doba dana.</p><p><b>Recept:</b> <b>Kolačići meda čipke</b></p><p>“title =” Medeni čipkasti kolačići ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f640fdf4153_-_honey-lace-cookies-recipe-mslo1211-xl-36918974.jpg?crop=1xw : 1.0xh, centar, na vrhu i veličinu = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Molitva Marthe Stewart

Loading...