Milijunski dolar špageti će vas osjećati kao milijunaš

PUSTITE RECEPT OVDJE.

Za recept za zaraditi ime poput “Milijun dolara” ništa, hrana mora biti apsolutno over-the-top spektakularan. Budite uvjereni, ovaj pečeni špageti su novac. I tajna bi vas mogla iznenaditi.

milijun Dollar Spaghetti

Chelsea Lupkin

Krem sir i sir su tvoja loto karta za neodoljiv uspjeh tjestenine. Nisam jahač rajčica; Nikada ne bih mogao preći teksturu. Ali to u ovoj tavi nije važno, obećavam. Kremasti tang od oba sira, zajedno s nekim jaje, daje obični al dente spagetti veliku nadogradnju. Sastojci su tako jednostavni (i pristupačni), ali su tako bogati okusi.

milijun Dollar Spaghetti

Chelsea Lupkin

Zabava se ne zaustavlja s kremastim sirom. Također trebate napraviti umak od mesa na vrhu špageta. Odlijte malo lukova i češnjaka, kuhajte mljeveno meso, a zatim promiješajte cijeli čaš od marinara. Ono očigledno nije autentična nedjeljna ragu, ali nakon 10 minuta kuhanja na pećnici i 30 minuta u pećnici sigurno ima okus.

milijun Dollar Spaghetti

Chelsea Lupkin

Prije pečenja, nemojte zaboraviti pokriti cijelu stvar u mozzarellu kako biste napravili jelo … osim ako želite stotinu dolara špageta. Milijunski status zahtijeva veliku količinu piličnog sira.

PIN NAPRAVLJUJE:

slika

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...