Mini kljucevi lime pite

Mini Key Lime Pies - Sally's Baking Addiction - 3

Sally Quinn

Evo kratkog tipa: Ako ne živite u raju, ključni limes može biti malo teško naći u trgovini. To je u redu! Koristim ključni sok od limete cijelo vrijeme. Obično ga nalazim u prolazu sokova i okusa baš kao stvarna stvar.

prinosi:

16

Vrijeme pripreme:

0

sati

30

min

Ukupno vrijeme:

3

sati

45

min

Sastojci
Kora
1 1/2 c.
graham krekeri (oko 10 punih listova graham crackera)
6 tbsp.
rastopljeni maslac
1/3 c.
granulirani šećer
Nadjev
4 oz.
krem sir, omekšan do sobne temperature.
4
LG. žumanjci
14 oz.
punomasno zaslađeno kondenzirano mlijeko
1/2 c.
Ključni sok od limete
Upute
  1. Zagrijte pećnicu na 350 stupnjeva F (177 stupnjeva C). Linirajte 12-count kolač s posudicama i drugi 12-count kolač sa samo 4 (jer ovaj recept čini samo oko 16). Stavite posude na stranu.
  2. Napravite koru: Koristeći procesor hrane ili mješalicu, mljevene krekere grahama u mrvice. Alternativno, možete ih slomiti u zipnu vrećicu s valjkom. Pomiješajte mrvice graham crackera, rastopljeni maslac i granulirani šećer zajedno s gumenom lopaticom u srednjoj zdjeli dok ne sjedinete. Smjesa će biti gusta, gruba i pješčana. Pritisnite tanku žlicu mješavine u svaku košuljicu, provjeravajući je li kora čvrsto i kompaktna. Možda imate malo ostataka korova. Ako je tako, pritisnite malo više na svaku košuljicu – po želji! Prije ispeći kore za 5 minuta. Izvadite iz pećnice.
  3. Napunite: U velikom zdjelu pomoću ručni ili stalak mikser opremljen s umutiti privitak, tuku krem ​​sir na velike brzine dok glatka, oko 1 minutu. Na srednjoj brzini, tukao se u žumanjcima, i po potrebi skakala po stranama. Na velikim brzinama pobijedite u zaslađenom kondenzirano mlijeku i sok od limete dok se ne sjedinite.
  4. Ulijte punjenje ravnomjerno u svaku koru. Pecite 15-16 minuta ili dok se centri pite ne lagano skočite (provjeravam to tako da pomičem kolač s kolačem – dok je još uvijek u pećnici). Dopustite pite da se ohlade na sobnoj temperaturi u tavi postavljenom na žičani stalak. Nakon što se potpuno ohladi stavite posudu u hladnjak na najmanje 2 sata i do 1 dan.
  5. Jednom ohlađen, poslužite ključne lime pite hladno s šlagom i lime slice po želji. Pohranite ostatke pite u hladnjak (pokriveno) do 1 tjedan. Ako dugo traju!
Loading...