Prženi zimski voće

Nina Simonds proizvodi kruške s ukusnim mješavinama marelica, luka i đumbira. Poput svih njezinih jela, ovo pokazuje da samo nekoliko sastojaka može prevoziti. Prilagođena iz njezine kuharice, Začini života.

prinosi:

6

Sastojci
1 c.
suhe marelice
6
blago podvodne bosčeve kruške
1
limun
1 tbsp.
Neslani maslac
3 tbsp.
kandirano đumbir
1 c.
kvalitetno vino
2 1/2 tbsp.
šećer
Upute
  1. Zagrijte pećnicu na 375 stupnjeva. Stavite marelice u malu zdjelicu i ulijte preko njih 1 kuhanu kipuću vodu. Peel kruške i kriška ih na pola duljine; jezgre svaka s balonom ili žlicom. Obrišite površine kruške s limunskim polovicama kako biste spriječili smeđivanje.
  2. Spread maslac na dnu 14 “x 10” gratin tava ili pečenje jelo. Uređujte kruške, sječivo poprečno, u tavi. Ocijedite marelice; Rezervirajte tekućinu za namakanje. Skuhajte marelice i đumbir zajedno grubo.
  3. Prijenos mješavine marelica u zdjelu; promiješati u luci i šećer i rezervirati tekućinu od marelica. Napunite udubine svake kruške na pola puta s mješavinom. Prelijte sve preostale preljev preko krušaka.
  4. Pecite kruške na središnjem stalku za pećnicu, povremeno, dok ne nateknu, 40 do 45 minuta. Rasporedite kruške u plitkoj posudi i skočite s sokovima. Poslužite toplo ili na sobnoj temperaturi.

slika

Maria Robledo

Loading...