Reeseov Tiger Pie

Ljubitelji maslaca od kikirikija, ovo je desert za vas.

DOBITI NAŠU MJESNIK ZA RASVJETE: KitchenAid mješalica za ruku, 36 $; amazon.com.

prinosi:

8

Vrijeme pripreme:

0

sati

25

min

Ukupno vrijeme:

6

sati

25

min

Sastojci
Za koru
Sprej za kuhanje, za tavu
20
Oreos
1/4 c.
rastopljeni maslac
prstohvat koserske soli
Za Cheesecake
16 oz.
krem sir, omekšan
3/4 c.
šećer u prahu
1 1/2 c.
hladna teška vrhnja
1 c.
čokoladni čipovi, rastopljeni i ohlađeni
3/4 c.
glatki maslac od kikirikija
Za Ganache i Topping
1 1/2 c.
semisweet čokoladni čipovi
1 1/2 c.
teški krem
1/2 c.
rastopljeni maslac od kikirikija
2 c.
sjeckalo Reeseovo
Upute
  1. Mastrljajte tanjur za oblaganje od 8 inča sa sprejem za kuhanje i dno crte s pergamentnim papirom. Izradite koru: U zdjelu procesora hrane, pulsirajte Oreos u fine mrvice. dok napunite punjenje.
  2. U velikom zdjelu pomoću električne mješalice, tukli kremasti sir do svjetla i pahuljice, 2 minute. Dodajte šećer da se kombinira, a zatim postupno dodajte kremu i udarite na veliku brzinu sve dok ne postane kruti vrhovi.
  3. Podijelite mješavinu sira u dvije posude. Na jednu, preklopite u otopljenim čokoladnim čipovima. Na drugu, preklopite maslac od kikirikija. Kukuruzne kuglice svake u tanjurni tanjur sve do pune. Vijenčajte nožem od maslaca i držite se u hladnjaku do kraja 5 sati, ili do preko noći.
  4. Napravite ganache: Stavite čokoladni čips u veliku zdjelu. U srednjoj tavi na srednjoj vrućini grijte teška vrhnja. Kada krema počinje pušiti, ukloniti iz topline i prelijte čokoladni čips. Pustite da sjednete 5 minuta, a zatim lagano umuti.
  5. Prelijte ganache preko kolača dok se ne pokrije. Zatim prelijte na rastopljeni maslac od kikirikija u debelim prugama.
  6. Dok su ganache i maslac od kikirikija još uvijek topli, pritisnite sjeckani Reese u stranu torte. Rashladite 1 sat prije rezanja.

slika

Chelsea Lupkin

Loading...