Rođendanska mesnatost “torta”

Kolači se mogu pripremiti do 1 dan unaprijed: Ponovno zagrijati na 325 stupnjeva za 15 do 20 minuta, a zatim napraviti glazura.

prinosi:

10
– 12

Sastojci
2 tbsp.
Neslani maslac
2
luk medija
4
češanj češnjaka
2
stabljike celera
5 lb.
mljevena junetina
2
mala mrkva
1/2 c.
umak od rajčice
2 tbsp.
Umak Worcestershire
2
velika jaja
1 c.
starinski valjak
2 tbsp.
mljeveni senf
1 tbsp.
Krupna sol
1/2 tsp.
Svježe mljeveni papar
1/2 c.
kuhani zeleni grašak
Sprej za kuhanje biljnog ulja
Upute
  1. Zagrijte pećnicu na 350 stupnjeva. Obložite dva tanjurasta kolača od 9 do 2 inča sa sprejem za kuhanje; Staviti na stranu. Rastopiti maslac u srednjoj tavi tijekom srednje topline. Dodajte luk, češnjak i celer; kuhati dok se ne omekša, oko 7 minuta. Prijelaz u veliku zdjelu; pusti cool.
  2. Dodajte govedinu, mrkvu, umak od rajčice, umak od Worcestershire, jaja, zob, mljevenu goru, sol i papar u zdjelu s biljnom smjesom; temeljito miješajte s rukama.
  3. Lagano pritisnite u pripremljene posude. Pecite dok termometar s trenutnim očitanjem ne registrira 160 stupnjeva, oko 25 minuta. Neka stajati 5 minuta; pažljivo uklonite s lopaticom i prenesite na žičani stalak postavljen preko obodne ploče za pečenje. Šator s folijom.
  4. Dovedite dvije šalice vode da kuhate u maloj tavi. Dodajte rezervirane mrvice; kuhati do tendera, oko 1 minute. Koristite prorezanu žlicu, prebacite na papirnate ručnike kako biste odstranili.
  5. Stavite 1 meso na pladnju; šalite 1 šalicu topli pire krumpira preko vrha. Pospite sa 3 žlice grašaka. Vrh s preostalim mesom. Topla i strana sa 3 šalice pire krumpira. Napunite vrećicu za cijevi opremljenu vrhom zvijezda od 1/2 inča (kao što je Ateco br. 825) s preostalom piregom krumpirom. Cijev se graniči oko kolača. Pomoću vrha 1/4-inča ravnog okruglog vrha (kao što je Ateco br. 10), probijte krugove od mrkve. Ukrasite kolač s krugovima mrkve i preostalim grašak. Poslužite odmah.

<p>“Kolači” mogu biti pripremljeni do 1 dan unaprijed: Reheat na 325 stupnjeva za 15 do 20 minuta, a zatim napraviti “glazura”.</p><p><b>Recept:</b> <b>Rođendanska mesnatost “torta”</b></p><p>“title =” Torta za rođendanske meso “” ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64d30cd521_-_1150_recipe_meatloaf_sxl-1.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Molitva Marthe Stewart

Loading...