Savršeno puding od banane

Banana puding je naš duhovni desert: Nije super zgodan, ali uvijek je dobrodošao na bilo kojoj zabavi, jer ljudi ne mogu ući u njega. U sve smo pretvorili pudinge od banana: kolač od jabuka, barovi, sladoled. Ali ovo je naš broj jedan – i traje samo 20 minuta.

prinosi:

10

Vrijeme pripreme:

0

sati

25

min

Ukupno vrijeme:

3

sati

25

min

Sastojci
1 1/3 c.
mlijeko
1
instant paket instant puding mix
1
može zasladiti kondenzirano mlijeko (14 oz.)
3 c.
teški krem
1 tsp.
čist ekstrakt vanilije
1
kutija kolača od vanilije kolača (12 oz.)
4
banane, presijecane u kovanice
2 tsp.
šećer
Upute
  1. U velikom zdjelu za miješanje, kombinirajte mlijeko, mješavinu vanilije pudinga i zaslađeno kondenzirano mlijeko. Temeljito namotajte, razbijte grudice i držite u hladnjaku najmanje 5 minuta, ili dok se ne postavite.
  2. U drugoj velikoj zdjeli, kombinirajte teški krem ​​i vaniliju. Pobijedite dok ne postignete krute vrhove, 2 do 3 minute. Stavite na stranu polovicu smjese za nadolijevanje jela. Preklopite preostalu polovicu u mješavinu pudinga.
  3. Pokrijte dno od 3-kvart trifle jelo s vanilije vafla. Vrh s jednom trećinom mješavine pudinga. Pokrijte s drugim slojem kolačića za kolače – možda biste htjeli stajati i neke kolačiće okomito, tako da vidite puni krug na rubu sitnice. Vrh s ravnim slojem banana kriške. Nastavite slojevanje pudinga, kolačića od kolača i banana kriške sve dok ne dođete do vrha, završavajući s posljednjim slojem pudinga od banane.
  4. Rashladite najmanje 3 sata, ili do preko noći.
  5. Zaslušiti ostatak šlagom: dodajte šećer u šlag, pomiješajte se kombinirati. Neposredno prije posluživanja, nanesite na vrh pudinga od banane, a zatim na vrhu prskajte kolačiće od smotanih kolača.

slika

Ethan Calabrese

Loading...