Sporo kuhalo Kuhano mljeveno meso

Šareno, srdačno i nježno, ova sporo kuhana peciva sadrži sve tradicionalne sastojke dobre goveđe goveđe: govedina, mrkve, luk, krumpir, grašak i bogatu goveđu zalihu.

Cal / Serv:
290
prinosi:

6

Vrijeme pripreme:

0

sati

20

min

Vrijeme kuhanja:

10

sati

15

min

Ukupno vrijeme:

10

sati

35

min

Sastojci
1 1/2 lb.
govedina
mljeveni crni papar
1/4 c.
svestrano brašno
1 tbsp.
biljno ulje
1 lb.
krumpir
4
mrkve
2
luk
4
češanj češnjaka
3 1/4 c.
Swanson® mliječna proizvodnja
1 tbsp.
Umak Worcestershire
1 tsp.
osušeni lišća dušika
1
lišajni list
1 c.
smrznuti grašak
Upute
  1. Stajite govedinu crnom paprom. Nosite govedinu s 2 žlice brašna. Toplina ulja u tavi od 10 inča na srednje visokoj vatri. Dodajte govedinu u dvije šarže i kuhajte dok se ne dobro usije, često miješajući.
  2. Stavite krumpir, mrkve, luk i češnjak u 5-kvart sporije štednjak. Vrh s govedinom. Dodajte 3 šalice zaliha, Worcestershire, majčinu dušika i list za uši.
  3. Pokrijte i kuhajte na LOW 10 do 11 sati (ili na HIGH za 5 do 6 sati) ili dok se govedina ne podigne. Uklonite i odbacite list alope.
  4. Umiješajte ostatak brašna i zalihu u maloj posudi dok smjesa ne bude glatka. Umiješajte smjesu brašna i grašak u štednjaku. Povećajte toplinu na VISOKO. Pokrijte i kuhajte 15 minuta ili dok se smjesa ne kuha i zadebljava.
  5. Prijedlog za posluživanje: Poslužite s mliječnim keksima i bacenoj salati na vrhu Ranch dressinga.

šarene, hearty and tender, this slow-cooked stew features all the traditional ingredients of a good beef stew: beef, carrots, onion, potatoes, peas and rich beef stock.

Loading...