Shaker Lemon Pie

A tojás, a citrom és a cukor egyesítik ezt az egyszerű, ultra-citrom pite-t.

Hozamok:

1

Hozzávalók
4
nagy citrom
4 c.
kristálycukor
Pate Brisee
9
tojás
2
tojásfehérje
Útvonal
  1. Mossa le és vágja le 2 citromot papírvékony szeletekre. Nagyon fontos, hogy a citromot a lehető legkevesebbre szeleteljük; használjon nagyon éles késsel vagy elektromos hússzeletelővel, ha rendelkezésre áll. Távolítsa el a maradék citromok héját és petyvát; szeletelje a húst nagyon, nagyon vékonyan, és tegye a más szeletek egy nagy keverő tálba. Adjon hozzá cukrot, és dobja jól a kabátot. Fedjük le a tálat műanyag burkolattal, és hagyjuk, hogy a keverék éjszakán át pihent, alkalmanként megkeverve.
  2. Másnap előmelegítse a sütőt 450 fokosra. Nyomja meg egy kör tészta egy 11 hüvelykes pite lemez és hideg.
  3. Add hozzá a tojásokat a citromkeverékhez, és jól keverje össze. Fordítsuk a keveréket elkészített torta héj, szépen elrendezése néhány citrom szelet a tetején. Vágjon hosszú, akár egy hüvelyknyi szeleteket a másik sütemény köré, és helyezze a töltés tetejére. A pite záróperemei záródnak. Ecset tetejét és éleit tojásfehér mázzal. Süssük 15 percig. Csökkentse a sütő hőmérsékletét 375 fokra, és folytassa a sütést 30 percig, vagy amíg a kéreg aranybarna és fényes. Hagyja hűlni egy állványon tálalás előtt.

<p>Az egyszerű, három összetevőből készült pite töltésének tökéletesítése a finomra vágott citromszeleteket jelenti, és egyik napról a másikra cukorral átitatja őket. Az eredmény tart, de könnyű és soha nem keserű.</p><p><b>Recept: Shaker Lemon Pie </b></p><p>“title =” Shaker Lemon Pie ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f68cc0ae6e0_-_tvs8589_sxl-1.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Martha Stewart jóvoltából

Loading...