9 najluđih jela u japanskom tematskom parku Hello Kitty

Pješačenje u Sanrio Puroland u Tokiju po prvi put nije to za razliku od hodanja na Disney World’s Main Street. Tvrđi dvorac nalazi se neposredno iza ulaza u tematski park Cinnamoroll, Sanriojev smiješni štene s repom koji nalikuje na njegovu imenjakovu tijestu. Cijelo mjesto – četverokatni zabavni park – susreće se s restoranom – susreće se s darovnicom – služi kao pravi svetište svega što Sanrio, baš kao što je Disney World Waltov lik baci. Postoji čak i vožnja brodom koja nosi više od prolaznog podsjećanja na “To je mali svijet”.

slika

Brandon Bales

Ali to je svojevrsno mjesto gdje se usporedbe završavaju. Sanrio Puroland je ono što će Disney World biti ako Walt pusti da sva ta djeca otvore cijelu stvar šećera. To je gdje se, dovraga, sljedeći?! a to su mjesta za vožnju, restorane i trgovine – plus atrakcije koje se ne mogu klasificirati – poput izrezbarenog Gudetama, Sanrijevog poznatog jajašca, koji ima video igranje kroz njezin butthole. (Ne šalimo se ovdje.)

Hrana je jednako kao i podizanje obrva. Naći ćete mnogo klasičnih japanskih jela koje biste očekivali – ramen, riža, curry – ali u najneobičnijim oblicima.

Hangyodon Plava Curry

slika

Brandon Bales

Hangyodon Blue Curry je, baš kao što mu ime sugerira, tirkizno plavo, poput ribljeg karaktera kojeg nadahnjuje. Zdjela je puna vrućih psa i usta i rižinih rižina, a iako curry može izgledati kao da bi bio plavi okus okusa, to je blaga, ukusna jela. I da, to je sasvim zabrljati s glavom da bi ga pojela.

Moj Melodijski rezanci

Pogledajte ovaj post na Instagramu

ピ ア ノ ち ゃ ん の パ ス タ ♡. ,麺 が が が 下 タ タ コ 食 食 食 食 食 食 目 目 目 目 食 食 食 食 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目 目. , , # ピ ア ノ ち ゃ ん の ク リ ー ム パ ス タ # サ ン リ オ ピ ュ ー ロ ラ ン ド # サ ン リ オ # パ ス タ # ス パ ゲ ッ テ ィ # キ ャ ラ ク タ ー カ フ ェ # ラ ン チ # か わ い い # 写真 好 き な 人 と 繋 が り た い # sanriopuroland # Sanrio # tjestenine # špageti # mysweetpiano # Japan # kawaii # sokawaii # japanesefood # canoneosm2 # eosm2 # igersjp # ig_japan # instafood # foodstagram

Post koji dijeli Rina (@anir_amihs) na

Nismo ni 100% sigurni što je to. To su rezanci i riža, prekriveni umakom od komadića prešanog mesa, poput Spama. Ali hej, izgleda kao moja melodija, pa je to tako.

Zdravo Kitty Curry

zdravo Kitty Curry

Sanrio Puroland

Ispalo je da možete dobiti bilo koji Sanrio lik koji je oblikovan u rižu i poslužio se s curryjem. Hello Kitty je više od uzorka pladnja, s malo sve, a to je preporučeno jelo za naručiti “ako ne možete odlučiti”, kaže Puroland website.

Gudetama rižin omlet i krema za kruh

Gudetama Omelette

Brandon Bales

Čak i neupadljive stvari – primjerice omlet – okrenute su na stranu: jedan na jelovniku je punjen rižom i poslužen s kremom za kremu, koja se najbolje može opisati kao mozzarelinska štapića na pukotini.

Matcha Keroppi puding

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Matcha Keroppi Pudding • Soo slatka • • #yyc #puroland #sanriopuroland #sanrio #keroppi #matchagreentea #matcha #hellokity #hellokittycafe #japan #tokyo •

Post koji dijeli Misty Huynh (@xohuynh)

Ako volite zeleni čaj, ovo je Keroppi, žabica inspirirana puding parfait je za vas.

Kolač sifon kolača

Cinnamaroll Cream Puff

Brandon Bales

Ovaj slatkiš slatki je gotovo previše sladak da jede. Skoro.

Pozdrav hamburgerima s kistom

Pogledajte ovaj post na Instagramu

#sanriopuroland #sanrio

Post koji dijeli kanayan (@ karashi999)

Čuj, nećete imati običan stari kafeterija Burger u Sanrio Puroland! Branding se proteže sve do peka, koji su otisnuti s HK lice.

Cimet Teriyaki Chicken Bun

Cimet Teriyaki Bun

Brandon Bales

Kad ste u Cinnamaroll Dream Caféu, sve izgleda poput pernatih pera – ili cimetom. Ovaj obrok ima oboje: piletina je začinjena cimetom, a kolač je otisnut likom lica.

Plavi Cinnamarolls

Cinnamaroll

Brandon Bales

Iskreno, ovo je prilično klasično role od cimeta, samo je to na vrhu plavog šećera, a poslužuje hladno, što je malo razočaravajuće.

Brandon Bales

Ljubaznošću Brandon Balesa

Ako idete u Sanrio Puroland, osjećat ćete se iz naše zone udobnosti i pitat ćete svoje odluke – ali ćete ostaviti neke lijepe priče i epske fotografije za dijeljenje. Samo pitaj Katy Perry.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...