Clinton Kelly još uvijek nije prolila čaj na pada s Stacy Londonom

Njegova stručnost nikad nije bila u hrani.

slika

Getty Images

Ponovno ga poznajete kao da ste glas razuma na TLC prije svih ovih godina, ali njegova prisutnost je nedavno Žvakati bio je prvenstveno u svojstvu moderatora. To je rekao, on je vodio puno segmenata za kuhanje tijekom show’s zakupa.

Bio je urednik časopisa godinama.

slika

Getty Images

Od Long Islanda, otišao je u Boston College, a zatim i Medill School of Journalism. To ga je dovelo do toga Marie Claire i gospođica časopisima, čiji je posljednji doprinos pod pseudonimom. Sve to mu je pomoglo da ga spusti Što ne nositi koncert. Neko vrijeme je pridonio i danu žena.

On i Stacy London nisu prijatelji … Možda?

slika

Getty Images

Svijet je zapravo završio kada je Clinton potvrdio da ga je Stacy blokirao na Twitteru prošle godine. Nikada nije bilo puno objašnjenja za pada, iako je Clinton rekao “to stvarno [nije bilo tako sočno] u to vrijeme. Zauzvrat, Stacy je instagramirao cijelu stvar o gnjevu i oproštenju, a da zapravo nikada nije objasnio zašto je Clinton blokirala na prvom mjestu.

On je postignut autor.

slika

Getty Images

On i Stacy zajedno su pisali Oblačite svoje najbolje: Potpuni vodič za pronalaženje stila koja odgovara vašem tijelu još 2005. godine. Tri godine poslije objavio je Freakin ‘Fabulous: Kako odjenuti, govoriti, ponašati se, jesti, piti, zabavljati, ukrašavati i općenito biti bolji od svih ostalih. U 2010, on je napisao O, ne, nije, knjigu o ženskoj modi. Naime, njegova najnovija knjiga (koja je izašla 2017.) bila je niz eseja koji su se zvali Mrzim svatko, osim tebe.

Bio je na ‘Chew’ za cijeli Runtime.

slika

Getty Images

Yup. Sve sedam sezona. To je oko osam godina ravno iz emisije koja se emitira svakog radnog dana.

On i njegovi sugrađani bili su razočarani otkazom showa.

“Hvala na svim tvojim ljubaznim porukama, Žvakati je otkazan. Ogroman bummer, ali to je TV biz “, napisao je na Facebooku u svibnju potvrđujući vijest.” Michael, Carla, i ja će doista propustiti vas smijati i nadahnjuje vas da isprobate nove stvari svaki dan. Ostatak ove sezone završit ćemo s onoliko entuzijazma koliko možemo skupiti! Sigurno ćemo razgovarati o tome na sutrašnjoj emisiji. Još jednom, hvala vam na dnu moje ❤️. “

Loading...