Otkrili smo put za konačan putovanje na terasi Texas Barbecue

Lockhart Pušaonica; Dallas

slika

Chelsea Lupkin

Ovdje tradicija sve goriva. Djed vlasnika osnovao je tržište Kreuz, zajednički roštilj u gradu Lockhart – odatle ime ovog mjesta. Dva Kreuz (izgovara se Krites) jela, kobasica i rez zvane ramena, na jelovniku, kao i svaki drugi meso koje biste ikad mogli poželjeti: pršut, rebra, piletina, puretina.

Trbite do pultova prema narudžbi. Tvoj grub je umotan u mesarski papir, koji služi kao placemat kada dođete do stola. I nemojte se šuštati po stranama: pirjane jajašca i plavog pogača od sira su jedinstveni favoriti.

Planirajte zaustavljanje: 400 W Davis St, Dallas, TX 75208

Lakewood Smokehouse; Dallas

slika

Chelsea Lupkin

Možete se držati klasične mesne ploče u Lakewoodu, ali biste se osvijetlili nekim od najboljih ugrijeva restorana – poput slatkog vrhnja. The behemoth dish je uzeti Philly’s ikonski sendvič, ali umjesto odrezak, ima pršut, i umjesto Cheez Wiz, tu je duhovit queso. U izborniku se nalaze i pizza i tacos na roštilju. Tu je i jednostavna, vegetarijanska salata od kale koja izgleda gotovo svetrľno na spoju roštilja – dok ga ne probate i shvatite da je tako pun okusa, ne propustite meso.

Postavka u pubu – naručujete i jedete za stolom, a ne na klupe za piknik i pikado – omogućuju vam da uživate u obroku umjesto da prolazite kroz njega. Još jedna stvar koja pomaže s tim: 20-nešto Texas šume na raspolaganju.

Plan zaustaviti: 1901 Abrams Rd, Dallas, TX 75214

Pit Stop BBQ; waxahachie

slika

Chelsea Lupkin

Kad su se Steve i Vanessa Graham povukli iz natjecanja na roštilju, ovdje su se okupili – doslovna jama se zaustavljaju izravno s Teksasove magistrale 287. Moto je “meso tako nježno, možete ostaviti zube kod kuće”, a izraz nije hiperbola , Kada ljudi rave o pada-off-the-bone prsluk, ovo je vrsta stvari na koje se odnose. Naručite ga ili živite sa žaljenjem za ostatak svog života.

Srijeda je PG Tater dan, kada je restoranov potpis – ogroman pečeni krumpiri koji se smrvio u svježoj svinjetini, siru i umaku od roštilja – 1,50 dolara. Najbolje je uživati ​​u vani, gdje je trippy, candy obojen hog mural služi kao pozadina za lokalne zemlje crooners.

Plan zaustaviti: 3921 U.S. 287, Waxahachie, TX 75165

Vitekovo tržište; Waco

slika

Jonathan Boulton

Ako je dovoljno dobar za Chip Gaines, to je dovoljno dobro za vas. Neslužbeni kralj Wacua toliko voli ovaj spoj, dovede ga na tržište Magnolia u obliku hrane. No, izvorno mjesto još uvijek je upakirano na redovno, posebno na vanjskom prostoru za sjedenje, koju je osmislio nitko osim Joanna Gaines.

Razlog zbog kojeg smo vas doveli ovdje je Gut Pak. To je u biti napunjena Frito pita – jedan koji savjetuje vage na 2,5 funti – i Chip je bio fan od svojih Baylor University dana. Na vrhu čipsa, tu je kobasica (od četiri domaće vrste, trebali biste ići s klasičnom njemačkom jelovniku), sjeckani govedina koja je pušena 14 sati, zlatne grah, sir Cheddar i sve klasične pribor za roštilj – krastavci, luk i jalapeños.

Planirajte zaustavljanje: 1600 Speight Ave, Waco, TX 76706

Meyer’s Elgin Pušaonica; Elgin

slika

Chelsea Lupkin

Četiri generacije Meyersa ostavili su svoju marku na ovoj tvrtki. Henry Meyer donio je svoj recept kobasica iz Njemačke u Teksas krajem 1800-ih i konačno otvorio tvrtku – Meyer’s Elgin kobasicu 1949. Gotovo 70 godina kasnije, samostalni restoran za pušače je mora-stop pravo izvan Austina.

Kobasica bi trebala biti na vašem tanjuru – jer, duh – i možete birati između govedine i svinjetine. Ako linkovi nisu vaša stvar, tu su i ostale meso: dimljeni rebara, limene piletine, obrubljene pržene. Pitajte za stranu graha. Samo se služe iz divovskog lončića.

Plan zaustaviti: 188 US-290, Elgin, TX 78621

Valentinovo Tex Mex BBQ; Austin

slika

Chelsea Lupkin

Nazovite ime Miguela Vidala oko Austina, a dobit ćete znajući kimanje i polagan osmijeh zauzvrat. Muškarac je postao rodom za roštilj – iako je ono što čini je daleko od tradicionalnog znaka. Sve na jelovniku Valentina, nazvano po Miguelovoj kćeri, skreće bilo Tex ili Mex.

Ako se osjećate Tex, mogli biste dobiti sendvič punjen s vučenim piletinom koji bi mogao biti najsitnija stvar u cijeloj državi Lone Star. Ali, idite na Mex, a vi ćete biti iznenađeni pivom natopljenim govedinom fajita tacos ili guacamole-topped brisket one. Meso je ubojica – ali to su tortile koje ćeš ti naručiti sekunde. Što se tiče klasicista: Idite naprijed i naručite vam pladanj mesa služio je funta.

Plan zaustaviti: 11500 Manchaca Rd, Austin, TX 78745

Terry Black’s Roštilj; Austin

slika

Chelsea Lupkin

Terry Black je bio poznat prije nego što je Michelle Obama organizirala rok napuštanja, ali glas podrške definitivno nije povrijedio posao. Čak i kod onoga što suvlasnik Mark Black naziva “sporim vremenom”, linija se proteže gotovo do vrata.

Kada dođete do prednje strane linije, suočit ćete se sa stranama i desertima. Nabavite neke – mac i sir su spektakularni – ali uštedite većinu prostorije za meso, što je precizirano. Kobasica je sjajna, a grudica je bolja, ali ako propustite ljigav ribe, možda niste nikad došli. Riba dinosaura – kratko riblje meso koje je najveće što ste ikada vidjeli – doslovno će se rastopiti u ustima.

Plan zaustaviti: 1003 Barton Springs Rd, Austin, TX 78704

Posebna zahvala GMC-u!

slika

GMC

Da biste saznali više o svojim SUV-ovima – kao što je Acadia, vozili smo se kroz Teksas (koji ima vlastitu WiFi hotspot!) – posjetite gmc.com.

slika

Alexandra Folino

Nemojte zaboraviti utipkati za kasnije!

Loading...