Ove karte omogućuju vam da planirate najza Epic ‘Diners, Drive-Ins i Dives’ Road Trip

Bolje dotaknite svoje platinaste šiljke i poslati Chevy Camaro u zamjenu ulja, jer ovog ljeta, navijači Guy Fieri svugdje mogu krenuti na hodočašće životnog vijeka: obilazak svih masnih žlica na kojima se nalaze Diners, Drive-Ins i zaroni. Ili barem pristojan komad od njih.

Postoji nekoliko web stranica koje su posvećene unosu svakog mjesta prikazanog na sajmu Food Network, često ih organiziraju po državi ili kuhinji, ali ako želite udati otvorenu cestu Fieddddi-stil, postoje dva mjesta koja to najbolje čine.

Ako želite putovanje jednim spremnikom, koristite ovaj alat:

Vodite na Flavortown SAD – web stranicu, a ne mitski svako mjesto na kojem je Fieri skovao na njegovu emisiju. FlavortownUSA.com ima Google kartu s točkicom stopa Triple-D i možete baciti u svoju adresu (ili grad koji posjećujete) da biste pronašli mjesta koja su joj najbliža. Evo što izgleda u Los Angelesu, na primjer:

Diners, Drive-Ins And Dives in Los Angeles

Google Maps / Flavortown SAD

Svaki crveni marker na karti povezuje stranicu koja prikazuje punu adresu, web stranicu i podatke za kontakt za dotični restoran, tako da možete rezervirati ili nazvati da je još uvijek prikazana Cajunova svinjetina ili Jucy Lucy na izborniku. Znate, ako ste DDD purist.

Evo karte koje treba koristiti.

Ako želite putovati diljem Amerike, pokušajte ovo:

Ljeto dolazi, što znači da je vrijeme da idete Bananarama i planirate svoj sljedeći odmor. Bez obzira jeste li već planirali putovanje (recimo, krenite na rustikalno odredišno odredište vašeg prijatelja u Kentuckyju) ili jednostavno trebate izvući pakao, morate provjeriti alat TV Food Maps.

televizor Food Maps

TV Hrana Karte

Odaberite svoju početnu i završnu lokaciju i odredite koliko milja želite iskoristiti, a web-lokacija će prikazati rutu za kretanje. TV Food Maps ne ograničava se na Triple-D; također povlači rezultate za restorane u kojima se nalaze Najbolja stvar koju sam ikada jeli, raj za hranu, čovjek vs. Hrana, bez rezervacije, ratovi o hrani, ukusna odredišta i više. Dakle, na niskoj razini, morat ćete napraviti malo prosijavanje ako se želite posebno usredotočiti na jednu emisiju, a ne samo na najbolju hranu koja će ikada zaslužiti mali zaslon.

Ili uzmi naš konačni izlet:

Nakon što je opsežno istraživao oba alata (pročitajte: potrošite mnogo duže nego što bismo željeli priznati na mreži), došli smo s planom igara kako bismo uspjeli pronaći što više lokacija Diners, Drive-Ins i Dives.

Ako imate, recimo, dva tjedna, beskonačni novac plina i vrsta nezasitne gladi koja bi tvoja majka brinula da ste imali trakavicu, ovo je putovanje – ne hodočašćenje – da ide dalje.

Momak Fieri
Mreža za hranu / Giphy

Započnite u New Yorku.

Zašto? Možete ući u 20 restorana u neposrednoj blizini, radeći kroz sve pet četvrti, a potom u New Jersey.

Zagrljajte istočnu obalu sve do Miami.

Izrežite Maryland, zaustavite se u DC, a zatim preko Virginije. U Carolinama nema mnogo – barem ne bez značajnog zaobilaznog izleta – ali trebat će vam odzračivanje prije odlaska na Jacksonville i na Fort Lauderdale i Miami. Izvadite trenirke, ako to već niste učinili.

Možda biste htjeli provesti nekoliko dana na plaži; ima 25 mjesta za hit, ako uključite tri u Key Largo (Pilot House Marina, DiGiorgio je Cafe Largo, i The Fish House).

Zatim idite iz Miamia u Los Angeles.

Diners, Drive-Ins And Dives Road Trip
TV hrane karte / Google karte

Probijte kroz Orlando dok prolazite kroz Floridi (uzmite sendvič sa govedinom u Projekta Pastrami! Polirati s pršutom, jaje i pimiento skuhom keksa na Se7en Bites!), Probijajući se kroz Pensacola i New Orleans.

Texas će imati dvije ključne stanice – Houston i San Antonio – za Tex Mex, odreske, BBQ i ono što je smatrano “najboljim svjetskim palačinama” (u Magnolia Pancake Haus).

Odatle, planirajte se zaustaviti u Tucsonu, a zatim Phoenixu, u Arizoni, prije nego što krenete u Kaliforniju. Fieri živi u Zlatnoj državi, tako da nema nikakvih zaustavljanja. (Zapravo, tu ima više mjesta nego bilo gdje drugdje: ukupno 156 mjesta!)

Dok se tamo možete probati sve od talijanskih sendviča do veganskih etiopskih jela. Samo pazite da ne propustite chile relleno i domaće tamale u mamini Tamales, kao i teriyaki burger na Rutts Hawaiian Cafe i Catering.

Do ove točke možda nećete htjeti provesti još jedan dan u automobilu – ili pak pogoditi restoran barem jedno i pol dana – pa ćete vjerojatno htjeti pogoditi LAX i letjeti kući. Ili biste mogli preokrenuti put i isprobati sve na tim izbornicima koje niste dobili. I molite da još uvijek uklopite u svoje stretchy hlače poslije.

PIN NAPRAVLJUJE:

slika

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...