Najbolji low-carb zalogaje u vašem supermarketu

Sirastih zalogaja

slika

Flickr / star5112

Bilo da ste odrasli na štapićima ili kotačima, jedna stvar je sigurna: oba odbačena sira su super low carb, koji sadrže manje od 1 gram. (Pravilo o djetetu, ako nećete ručati dok je bijesan: što je duže sir u dobi, manji će sadržaj ugljikohidrata biti.)

Maslac Nut

slika

Facebook.com / Justin’s

Ključ je ovdje da dijelimo stvari. Ako ga jedete po žlicama, vjerojatno ćete bezumno konzumirati, dobro, sh * t-tona ugljikohidrata, da to iskreno reci. Justin’s čini 1.15 unca iscijedi pakete maslaca od kikirikija i imaju samo 7 grama ugljikohidrata svaka (od kojih su 2 vlakna). Badem maslac marke ima samo 6 grama. Jedite ravno iz pakiranja ili odaberite jednako nisku količinu ugljikohidrata, poput celera.

Pečena morska trava

slika

Facebook.com / Annie Chun’s Inc.

Kada vam je potreban slani hit, posegnite za tim, a ne na čips ili pereci. Otišli su glavnom strujom, tako da ih možete pronaći u različitim neobičnim okusima: wasabi, smeđi šećer i morska sol, chipotle i tosted luk. Paketi su niski od ugljikohidrata (manje od 1 grama) i visoko na hranjivim tvarima, uključujući željezo, magnezij i vitamin C.

Dječja mrkva

slika

Facebook.com / Bolthouse farmi

Budući da su najbolji prijatelj mame za školske ručkove, mnoge su marke započele pakiranje malih zalogaja mrkve. U prosjeku, svaka hrpa ima manje od par grama ugljikohidrata. Nemojte izvlačiti ranč, iako: dodaje kalorije i masnoće. Bolthouse Farms prodaje veggies s okusom začin, tako da još uvijek dobiti bušiti okus.

Mesni mesom

slika

Facebook.com / Epic Bar

Mrzimo izbjegavati Slim Jima, ali, dok je low-carb, prerađeni štapići imaju tendenciju da budu nevjerojatno visoki u natrij i masnoća. Epic, brand koji bilježi zanatski mesni barovi i štapići (yah, ne možemo vjerovati da smo upravo to napisali), ima proizvode koji imaju samo 1 ili 2 grama ugljikohidrata. Oni su također super napunjeni, budući da oni imaju puno proteina.

guacamole

slika

Facebook.com / Cijeli Guacamole

Živimo u svijetu u kojem ljudi ljubav prema avokadu – a kasnije i guacamole – ne poznaje granice, tako da ima smisla da su tvrtke napokon započele pakiranje stvari u mini spremnicima. Svaki od njih ima 5 grama ugljikohidrata, a treba ga uživati ​​sa zdravim diperima. (Žao nam je tortile!) Pokušajte s paprom, krastavcima ili mrkvom.

masline

slika

Facebook.com / Pearls Masline

Ne morate se povlačiti oko staklenke s maslinovim uljem ili spremnikom za konzerve za konzerviranu vrstu. Sada ih možete pronaći u plastičnim to-go čašama, a crne imaju samo 1 gram ugljikohidrata. Broja je još manje ako se odlučite za kalamata ili pimiento.

Grčki jogurt

slika

Facebook.com / Chobani

Ljubitelji jogurta trebaju se prebaciti na grčki ako promatraju unos ugljikohidrata. Chobanijeva tangy sorta ima samo 6 grama ugljikohidrata po šalici, a redovne stvari mogu se pakirati dvostruko više. Gledajte što vam je vrh, ako ništa. Granola vam neće pomoći, niti će ugljikohidrati. Pokušajte malo posipati orasima ili sjemenkama.

Loading...