Mini Jack-o-Lantern Pies okusiti dobro kao što izgledaju

Izrada ručnih pita može biti povlačenje; samo ih pogledaj – oni su intenzivni. Ali ova divna šarža Jack-o-Lanternsa iznenađujuće je jednostavna. Da, potrebno je neko vrijeme da uklone oblik bundeve od korijena pite, dodati punjenje bundeve i peći, ali, kažem, jeste li ikada pečili pravi pita od nule? D D D Dis D Disla Disis Dla D Dis Dislais Dla D D Dis D Dis Dla D D D D.

Naomi Robinson iz Baker’s Royale stvorio je ovaj recept za nas. Počnete s domaćom korom od pita ili kupljenom u trgovini. Roll it out i izrezati jack-o-lantern oblikima s bundeve u obliku kolačića rezač.

slika

Chelsea Lupkin

Polovica njih trebaju trokutaste oči i usta; Učinite svoje najbolje s malim nožem – zabavite se mješavinom srednjih, tužnih i sretnih lica. (Nisu svi jack-o-lanterns stvoreni jednaki!)

slika

Chelsea Lupkin

Jednostavno žbukanje pita od bundeve dobiva žlicu preko dna (tj. Oblika bundeve bez lica), a one s licima se stavljaju na vrh.

slika

Chelsea Lupkin

Dalje sve što trebate učiniti je reznanje rubova s ​​vilicom i četkom na jajetu kako bi se pečat i okrenu koru lijepo zlatno smeđe.

slika

Chelsea Lupkin

Dobijte recept Mini Jack-o-Lantern Pies od Delish.

PIN ZA GUBITAK:

Mini Jack O Lantern Hand Pies Pinterest

Za više zabavnih videozapisa o hrani, pretplatite se na Delish na usluzi YouTube.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...