Szivattyúzzák át ezt a lassú sütő sört Dip

Előre fogok fordulni ezzel kapcsolatban: elveszítem a s-t a sör-sajt kombináció fölött. Tehát néhány évvel ezelőtt, amikor a barátnőm, Cara és én elgondolkodtunk arról, hogy milyen előételeket csinálunk a lakásunkon, felajánlottam neki, hogy állítsa le mindent, amikor ötféle összetevőjű cheddar duzzasztást javasolt a Guinness.

A dörzsölés olyan hit volt, hogy kvázi híres volt abban a lakásban – és azon túl; a barátom továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy megcsinálom, amikor barátok vannak. De mindig volt egy dolog, amiért nem szerettem: szolgálja szobahőmérsékleten. És ahogy az összes dip-ismerősök tudják, nagyjából minden egyes dip (kivéve a guac) jobban forró. És mivel ez a futballszezon (go Ducks!), Úgy döntöttem, hogy a dip egy mini lassú tűzhely, így még könnyebb a tömeg be inhalálni.

A dip csak a cheddar, a krémsajt, a Guinness és a metélőhagyma. Az eredeti, amit eddig is készítettem, a köménymagot is felszívja, ami kedves, csípős ízű. (Ha már van neked a kamrában, add hozzá egy csipet.) Tényleg csak szemgolyó az összetevők – az egyetlen módja annak, hogy eff effekt fel ez lehet, ha önteni a teljes Guinness palackot, így kortyolgatsz, amíg megpróbálod megakadályozni, de ha te vagy az a típus, aki kicsit több irányba szeret, szerezd meg a receptet.

További szórakoztató étel videókért, iratkozz fel a Delish-ra a YouTube-on.

Loading...