14 Light és Alacsony kalóriatartalmú ebédek feltöltése

lágyék steak souvlakis wrap

Ellen Silverman

A nehéz, zsíros ebéd – az a kényeztetés, amire mindannyian vágyunk, amikor a déli éhség szenvedése sztrájkol – mérlegelheti a délután többi részét. De ha egy egészséges ebédhez ragaszkodik, frissen érezheti magát egész napig. Ezekkel a 14 receptekkel az alacsony kalóriájú ebédekért órákon keresztül elégedett leszel, és örülsz, hogy nem fogyasztad a kalóriát egy kevésbé kellemes gyorsétteremben. Tartsd az egészséges étrendet nap, próbáljon ki néhányat az alacsony kalóriatartalmú ételekből, és mindaddig, amíg ilyen alacsony kalóriatartalmú cookie-kat ad.

lágyék steak souvlakis wrap

Ellen Silverman
Flank Steak Souvlakis

Ez a roston sült szendvicset tartalmazó szendvics egészséges görög stílusú ízt kap a tiszta fokhagymás menta joghurt mártással. Az ízesítő és töltőanyagokkal ízesítve ez a steak szendvics csak 333 kalóriát tartalmaz.

Recept: Flank Steak Souvlakis

Ez deli and diner staple may be tasty and convenient, but it's not always the healthiest meal choice. Proof: One popular sandwich-shop version has more than a third of your daily fat quota — 24 grams, 4 of which are saturated — in a mere 1/3 cup. A serving of our healthy, low-calorie tuna salad is almost double the size, with a fat tally that's 18 grams slimmer, thanks to a mix of low-fat mayo and nonfat yogurt. Plus, veggies add flavor, crunch, fiber, and vitamins.<b>Recept: tonhal saláta</b><br/>“title =” Tonhal saláta ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f69c0780190_-_ghk-healthy-tuna-salad-0909-xl-51972249.jpg?resize=480 *”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Kate Mathis

Tonhal saláta

Ez a deli és a vacsora vágott lehet ízletes és kényelmes, de ez nem mindig a legegészségesebb étkezés választás. Bizonyítás: Az egyik népszerű szendvicsüzlet több mint egyharmada a napi zsírtartalmának – 24 gramm, közülük 4 telített – mindössze 1/3 csészében. Az egészséges, alacsony kalóriatartalmú tonhal saláta adagja csaknem kétszer akkora, mint egy kis zsírtartalmú majom és egy nem zsíros joghurt keveréke. Ráadásul a zöldségek ízeket, crunchot, rostokat és vitaminokat is tartalmaznak.

Recept: tonhal saláta

Loading...