Egy kókuszvíz-tanulmány, a “Nine Lives”

A New York Times nemrég kiadott egy videót, amelyet Aaron Byrd állított elő és Michael Moss beszámolt arról, hogy a kókuszvíz mögött meghúzódó csodálatos marketingesség és az italgyártás.

Ahogy Eater összefoglalja, a videó magában foglalja a kókuszvízi őrület tömör, de foltos összefoglalóját, és kijelenti, hogy a szórakozás a vitatott követelésekkel szemben és az ital pozitív mellékhatásait illetően kiderült. A kókuszvíz hatalomának állítólagos “igazságai” az édes természetes vizet vonták be, mint minden a rákellenes csoda kábítószertől a csúcsos sportitalig. Legutóbb a hagyományos gyümölcslé egészségesebb alternatívájaként jött létre.

A pozitív, az ital sokkal alacsonyabb a cukor, mint sok gyümölcslevet, és fontos tápanyagok, mint a kálium, így az amerikai fogyasztó nem teljesen megtévesztették -, de ha valaha adjuk fel a kókuszvizet, mint az egészségügyi ital választás, Moss jósolja hogy a juharfa tölgyfából készült víz a következő ital lesz, hogy lépést tartson, mint országos libatírozási trend.

Nézze meg az egész videót itt:

Találj meg többet az élelmiszerekről a Delish-en:

Keresse meg a tökéletes receptet a honlapunkról Keresse meg a legfrissebb ételek híreit Szerezzen be receptkönyvet a kedvenc ételek elmentéséhez Regisztráljon ingyenes hírlevelünkre Kijelentkezés a Facebookon, a Pinteresten és a Twitteren

ÖSSZEFÜGGŐ:

13 Boozy Sorbet Receptek, amelyek a nyarat

16 Brrrilliant hideg csokoládé desszert receptek

17 Glorious Ice Cream Cake Receptek, melyeket a nyár azonnal szükséges

Loading...