11 stvari koje nikada ne biste trebali donirati u banci za hranu

hrana donation box

Uz blagdansku sezonu koja se brzo približava i poziva na donacije da pomognu žrtvama uragana širom zemlje, stavljanje predmeta u lokalne hrane je jednostavan način da se vratite i borite protiv gladi. Prije nego što napadnete svoju ostava u potrazi za hranom i drugim dobrima za darivanje, pogledajte ovaj popis kako biste izbjegli predmete koji nisu prihvaćeni u većini banaka hrane.

konzerviran foods aisle

Proizvodi od konzervirane robe

Konzervirana roba poput voća, povrća i tune glavni je dio prehrambenih pogona za dobar razlog, ali prije nego što ih ispustite, obavite pregled kako biste osigurali da ne postoje otekline, hrđa ili drugi znakovi oštećenja – to bi moglo značiti da je hrana unutar je razmažen.

Zidar Jar Pantry

Staklene posude

Treba izbjegavati voće, umaci, maslac od kikirikija i druga dobra koja se prodaju u staklenim posudama. Oni se lako mogu slomiti u transportu, a banke za hranu često ih ne mogu distribuirati iz sigurnosnih razloga.

sir wheels factory

Svježe mlijeko

Većina banaka hrane ne može prihvatiti predmete kao što su sir, maslac i mlijeko, osim ako je pravilno zapakirano i polica stabilna. Mlijeko u prahu je sjajna opcija koja će zadržati mnogo duže od galona iz hladnjaka.

riža

Bulk hrana

Masivne vrećice riže, brašna i šećera odlične su za hranjenje puno ljudi, ali mnoge banke hrane nemaju potrebne resurse za ponovno pakiranje kako bi pravilno distribuirale hranu više obitelji. Držite se vrećica i kutije veličine obitelji kako biste bili sigurni da vam donacija najviše koristi.

film theater candy

Bombon

Iako bi osoblje banke hrane povremeno moglo skliznuti u darovane torbe, mnoge lokacije traže od donatora da izbjegavaju slatkiše, tako da obitelji koje su u potrebi imaju puno hranjivih dobara koje će odvesti kući.

dijete formula

Neka beba hrana

Dječja hrana u staklenim posudama je ne-ne, a dječja formula je i kocka donacija izbor as well. Većina banaka hrane kupuje određenu vrstu formule s donacijskim novcem kako bi najbolje služila obiteljima u potrebi na tom području, plus formula istječe vrlo brzo i može ići na otpad.

hrana bank

Rashladne predmete

Provjerite kod svoje lokalne banke za hranu prije nego donirate proizvode poput proizvoda i mesa, što može zahtijevati hlađenje. Ovisno o resursima i postrojenjima, oni se možda ne prihvaćaju, iako neke lokacije mogu držati predmete hladne ili čak imaju zamrzivač za smrznutu hranu.

slika

Scott Olson
Šećerno zaslađeno piće

Neželjeni izbor pića sve više i više obeshrabruju banke hrane i skrbnici diljem zemlje. Proizvodi s niskim sadržajem šećera najbolje su kladiti se, tako da izbjegavate natrij i sok od sokova.

<p>Ne pokupite glazuru bez njih.</p><p>Dobijte recept, Delish.</p><p>“title =” Šećerne kolačiće ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/17/36/1024×1244/gallery-1505067327-screen-shot-2017-09-10-at-21441-pm.png ? veličinu = 480: *”<br/>/></picture><p></span></p></div></div></div><div class=

Domaća hrana

Iako se može činiti kao lijepa gesta za izradu šarži kolačića za odmor ili za sklapanje drugoga od ogrebotina za obitelji u potrebi, banke hrane ne mogu prihvatiti robu koja nije pravilno zapakirana. Preskoči pečenje jer će ionako biti izbačen!

hrana bank

Otvori pakete

Bilo koji djelomično iskorišteni proizvodi ili otvorena ambalaža bit će uklonjeni od strane osoblja i volontera prije no što se predmeti distribuiraju u spremištu. Držite se novo kupljenih artikala ili provjerite svoje donacije prije nego što ih unesete za bilo kakvu štetu.

konzerviran food drive

Istekla hrana

Proizvodi koji su prošli navedeni datum isteka češće se ne isključuju iz donacijskog bazena. Ako mislite da je još uvijek savršeno dobro, bolje ga je koristiti kod kuće nego riskirati da se dobije bacanje u banku za hranu.

Loading...