5 stvari koje je Lady Gaga trebala dobiti u obliku za Super Bowl

1

Imala je ‘Good Luck Diet’.

Zagrijavanje ������

Post koji dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

U mjesecima koji su vodili do Super Bowl, Lady Gaga je vodio Mariah Carey i zaglavio jesti samo dvije stvari – iako dvije različite stvari od Mariahove svjetske zvijezde: Champagne i sushi. Prema a Život i stil izvješće, ovo je bila Gagaova “srećna dijeta”, ali mogla bi biti i zvijezda “Born This Way” (ili izvor koji tvrdi da je vrlo blizak Gagi). 

Nakon nesvjestice tijekom turneje 2016. godine, Gaga prati prilično strogu, zdravu prehranu, kazala je koreografkinja LaurieAnn Gibson za People. “Riječ je o salsi s čipovima zrna, tofu, čaj od tikvica, humus i kokosovo ulje”, rekla je. Ne zaboravite spomenuti hrskav ton tune ili šampanjac. Hmmm.

2

Otišla je kardio-ludo.

Dama Gaga

Kevin C. Cox

Održavanje njezine izdržljivosti tijekom cijelog seta – i svih težih zadataka koje je zahtijevalo – značilo je neprekidno raditi u tjednima koji su doveli do velike igre. Kardio je bio veliki dio toga, ili posebno, Versaclimbing (misli: Stair Stepper koji radi vaš gornji i donji dio tijela) dok pjevate. “Pjevam emisiju dok to radim, jer je emisija puna kardio”, objasni ona Dobro jutro AmerikaMichael Strahan.

3

I ona je došla u trening snage, previše.

Kako je nevjerojatno bio naš dugogodišnji klijent @ladygaga na #superbowl danas? Checkout joj pregame zagrijati sa @trxtraining trake! Ona je dokaz da uvijek imate vremena za vježbanje. #fitness #revengebody

Post koji dijele Harley Pasternak MSc (@harleypasternak)

Dio Gageove vježbe treninga uključivao je TRX trening, koji utječe na tjelesnu težinu, a ne za podizanje tegovića i očigledno, to je ponekad značilo da to radi u potpunosti Atelier Versace. Zato što je način da se više prozračno od mesnatog odijela, očito.

4

Dopustila je povremeni prekid kave.

Gettin ☕️ s baka 20. Hvala baki da te volim! ��

Post koji dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Znate vježbu: Sve u umjerenim količinama, zar ne? To vrijedi i za pjevačicu poznatu po ekstremnim performansama. Gaga Instagrammed pauza za kavu (zahvaljujući daru njezine bake od 20 dolara) u Starbucksu mjesec dana prije zdjelice, a Gibson je rekao da često kuha čašom bijelog vina prije nastupa tijekom svoje svjetske turneje. Dokaz življenja vida Gage ne mora biti toliko strogi kao, recimo, Whole30 ili Drying January.

5

Zabavljala se s njom.

Dama Gaga Super Bowl

Jeff Kravitz

Gaga nije prijavila svu vježbu u teretani. Učinila je dio svog cjelokupnog načina života, uključivši redovite konjske vožnje, dodirujući se izvan njezine prikolice, rutinske vježbe u stražnjem dvorištu, a neke klasične kolačiće s njezinom mamom u njezinu svakodnevnu rutinu.

Loading...