9 razloga Crvena vina su bolja od Twizzlers

Kao Delish urednici, naš je posao da imamo strastvene rasprave o svemu što jedemo. U bilo kojem danu, netko u uredu je u ruci za nešto, a prošli tjedan, da je netko bio ja. Našao sam se u bitci nad kojom je slatki slatkiš bio bolji: Crvena vina ili Twizzlers. Moji suradnici bili su čvrsto uvršteni, a ja sam bio naglašeno vrijedan – čega su se kladili u moje korijene iz Kalifornije. (Crvena vina ima središnji položaj.) Ali vam to moram reći, ovo nema veze s mojom domom. Ovdje su pravi razlozi zbog kojih me Crvena Vina pobijedila nad svakim. singl. vrijeme.

1. Oni su holivudski slatki likovi.

Kada je Jimmy Kimmel iznijela bombu tijekom 2017 Oscara, pogodite što je pala s stropova? Yep, crvena vina. A čini se da to nisu razočarani lica. Mislim, Taraji P. Henson izgleda uzbuđeno kao i ako bi osvojila nagradu.

2. Oni nisu prodaji.

Hershey Foods je 1977. godine stekao Twizzlera, a dok cijenim što je konglomerat slatkiša učinio za čokoladu, nešto se može reći o nedostatnom mentalitetu Red Vinesa.

3. Lakše je jesti.

Kada kupite kavicu od Twizzlers, svaka žica dolazi pojedinačno omotan, što znači da je potrebno dugo vremena da se slatkiš dođe iz kade u usta. Genije u Red Vinesu pakiraju svoje jumbo staklenke s bombonima spremnim za jesti.

slika

4. Oni su toliko bolje za vas.

Ja priznajem – broj kalorija nije sve što je drugačije, s Twizzlerom u 40 kalorija po komadu i Crvenom vinom na 35. Ali ovdje je popis sastojaka u Red Vines: kukuruzni sirup, pšenično brašno, limunska kiselina, umjetni okus, i Crveno 40. Sada se obrišite za Twizzlers: kukuruzni sirup, obogaćeni pšenični brašno, šećer, kukuruzni škrob, palmino ulje, sol, umjetni okus, mono- i digliceridi, limunska kiselina, kalijev sorbat, umjetna boja, mineralno ulje, lecitin, glicerin. A to je samo osnovni okus.

5. Oni su mnogo popularniji.

Na Twitteru Red Vines posjeduje više od 64.000 sljedbenika (više od 16.000 više od Twizzlera), plus imaju više fanova na Facebooku. Ali evo šanse: Twizzlers nema čak ni račun Instagram, dok Red Vines ima najcjenjeniji (s najtraženijim fanovima) ikad.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Imamo najslađe obožavatelje! #stagecoach #redvines

Post koji dijele Red Vines® (@redvinescandy)

6. Nemaju okus poput plastike.

Pokušajte što nam Twizzlers mogu uvjeriti da su okusom jagode, a tople cvijeće uvijek imaju blago ljekovito, plastično-y okus.

7. Postoji toliko mnogo načina da ih uživate.

Red Vines posvećuje čitav dio njihovog web mjesta na recepte koji uključuju ukusne trake. Na primjer, jeste li znali da bi ih mogli rastopiti i napraviti punjenje kolača? Ili da ih možete ispeći s trešnjama u kolač? Twizzlersova web stranica, s druge strane, pruža ove smiješne ideje: pretvarajte se da je to čarobni štapić, koristiti ih kao štapovi, vrtjeti cjedilu u zraku i pretvarati se da ste helikopter. Stvarno vas molimo da ne jedete njihovu sladić.

slika

Ljubaznošću crvenih vina

8. Savjetujemo vam da kreativno razmišljate.

Crvene vina nekada se nazivaju klasična malina vina, ali budući da su sada samo “crvene” (a okus maline je tako suptilan), možete se uvjeriti da su svi okusi koje želite.

9. Oni ne čine da odaberete strane.

Negdje u povijesti sladića, neka je budala došla do pojma da ne samo da bi obožavatelji crvenog licorice ne bi bili crni obožavatelji licorice, nego da dvije stranke ne bi mogle suživjeti. Čini se da Twizzlers podupiru taj pojam: Možete kupiti ta dva okusa zasebno. To nije slučaj za Crvene vine. Marka prodaje kombo pakete svojih klasičnih crvenih i crnih niti.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Kakav je tvoj go-to? Trešnja? Grožđa? Crno? Izvorni crveno? #nomzallday

Post koji dijele Red Vines® (@redvinescandy)

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...