Buddha zdjelice puše na Pinterestu

PUSTITE RECEPT OVDJE.

Ako ste čuli za Buddha zdjele, znate da su zdravi, trendi i lijepi, ali iznad toga, možda ne znate što, točno, je u njima. S obzirom da će 2017. godine postati BF posao, prema Pinterest, trebao bi.

Ovaj pin na Pinterestu.

Ne postoje stroge smjernice za definiranje Buddha Bowl-proteini, povrće, žitarice i odijevanje variraju. U biti, to je prepunjena zdjela koja nalikuje trbuhu Buddhe. To je opis koji ćete naći na UrbanDictionary.com i čini se da je najbliža službenoj definiciji koju ćete dobiti (barem za sada).

Ovaj pin na Pinterestu.

Pomicanje kroz recept, primijetit ćete da je većina zdjelica napunjena tonom različitih vrsta povrća, pržena ili poslužena sirovi. Mnogi su vegetarijanci, možda čak veganski, ali meso je dopušteno. Svi se poslužuju na krevetu od cjelovitih žitarica (poput riže ili quinoa). Koncept s proteinima je vrlo prilagodljiv, ali ako tražite smjernice, U stilu “15 posto bjelančevina, 25 posto cjelovitih žitarica, 35 posto povrća, 10 posto umak i 30 posto dodataka, kao što su orašasti plodovi, sjemenke ili klice”. Za našu savršenu zdjelu, na vrhu smeđa riža s prženim slatki krumpir, češnjak-đumbir piletina, beba špinat i avokado. Umak? Arome od kikirikija napravljene od maslaca od kikirikija, vapna, sezamovog ulja i umaka od soje. To se mijenja život.

Ovaj pin na Pinterestu.

Počeli misliti da izgledaju i zvuče čudno slično Hippie Bowls, Sunshine Bowls ili Makro zdjele? To je zato što jesu. Ako postoji neka druga razlika, ostaje nejasno. Dakle, bilo da odlučite kanalizirati svoje unutarnje cvjetne dijete ili unutarnji Buda dok cvrstaš tahini umak preko savršeno rezanog avokada i prženog slatkog krumpira, nije važno. Krajnji je rezultat svakako bitan kao Instagram-vrijedan – i uživajte.

PIN NAPRAVLJUJUJEM

Buda Bowl Pinterest

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...