Cheeseburger koktel i ostali sendvič-inspirirani piće

slika

Tekući ručak, bilo tko? Upravo na vrijeme za nacionalni dan sendviča, ljudi u Flor de Caña rum udružili su se s najboljim barmenima kako bi stvorili koktele na temelju starog stajanja: maslac od kikirikija i žele, cheeseburger i BLT.

Kako protumačiti ove čuvene omiljene dječje favorite, od kojih neke uključuju meso, u alkoholna pića, pitate? Malo je muddling, crtica sirup kikirikija, ukusan začina, i dobro smanjen zalihe govedine su dobar početak.

Svi znamo da je rum savršeno kod kuće ugrađen u slastice poput kolača, čokoladnih deserta i kolačića, a PB & J nije tako daleko od te marke. Ali slaninu? I mljevena govedina? Prema Trevor Burnett, jedan od mikologa koji je razvio ove piće, okus rum, osobito polagana sorta sa svojim mirisnim začinskim mirisima i tonovima tamne melase i nezaslađenom tamnom čokoladom, dobro se posuđuje mesnim jelima (i pićima) , Iznenađujuće (barem za neke), kokosovo sladoled koktel je posebno uravnotežen zahvaljujući složenosti smanjenja zaliha govedine pomiješanih s rumom od sedam godina.

Iako su listovi sastojaka za ove koktele kreativni, mixologisti su stvarno postigli zvijezde u ukrasnoj kategoriji.

Na tradicionalnom kraju spektra, PB & J je završen s banana kriška – jednostavna, ukusna, go-to dopuna. Zahvaljujući salati nalik na krvavu matičnu opremu, BLT je ukrašen zubnom čepom, osiguranom snagom dimljenog slanina od jabuka i avokada omotanog u Bibb zelenu salatu. Najzabavnije piće piće prati Cheeseburger: prženi Cheddar frico (poput sira) s suhim gorušinama na vrhu staklenog oboda, koji je bio vlažen sokom od kiselog tijesta.

Znatiželjan o pokušaju konzumiranja rum ili jamice jagode u vašem piću? Izvuci svoje shake i eksperimentirajte s ovim receptima za sendvič inspirirane koktele:

PB & J koktel

BLT koktel

Koktel s cheesburgerom

Je li sendvič uspješno prevesti na koktel? Vi ste sudac.

Loading...