Gordon Ramsay samo je dao pakao pobjednik kuhinje Najomocenija obnova kuhinje

Kada je Gordon Ramsay najavio Christina Wilson kao pobjednik Hell’s Kitchen Sezona 10, šef kuhinje u Philadelphiji, preselio se u Las Vegas kako bi se zaputio u kuhinju u jednom od Ramsajinih restorana. Ali prije no što je napustila grad bratske ljubavi, koristila je svoje dobitke za kupnju kuće u nizu dvadesetih godina 20. stoljeća da bi bila njezina baza kad se vratila u Philly svaki par tjedana. S njezinim ludim rasporedom, Wilson nikad nije imao priliku obnoviti mjesto – pa je Ramsay odlučio to učiniti za nju.

Ramsay se udružio s Houzzom kako bi redizajnirala cijeli dno Wilsonovog doma, uključujući njezinu kuhinju, mali blagovaonicu i dnevnu sobu, za epizodu My Houzza. Projekt Houzz posudio je dizajneru Matthewu Ferrariniju na projekt, a Ramsay je trebao samo nekoliko minuta da ga žvače. “To izgleda glupo, mislim, morat ćete rasti i dobiti hvataljku”, nasmijao se kad mu je Ferrarini pokazao jednu rasvjetnu opciju. Na kraju, Ramsay i Ferrarini, zajedno s Wilsonovim bratom i sestrom, dogovorili su se o dizajnu … a gotov proizvod je lud.

Kuhinja

https://st.hzcdn.com/simgs/c6c119890a53e8b2_8-1528/transitional-kitchen.jpg

KUPITE ODMAH: Proline Wall Range Hood, 600 $; houzz.com

Ferrarani su ugradili francuska vrata u kuhinju uz stražnji zid kuće, tako da bi se kroz dugačku sobu preko čitavog donjeg poda proziralo više svjetla. Izložio je drvene grede 1920. na stropu, oslikao ormariće mrtvom plavom bojom i zamijenio postojeće uređaje za komercijalne kvalitete.

https://st.hzcdn.com/simgs/b42126c70a552b34_8-1562/transitional-kitchen.jpgKUPITE ODMAH: Surya Ephesians Runner, $ 207; houzz.com

Budući da je kuhinja relativno sićušna, Ferrarinijev redizajn uključuje značajke za proširenje postojećeg stanja. Preoblikovao je konfiguraciju i dodao ormariće za izvlačenje koji stvaraju dodatni protuprovalni prostor.

Blagovaonica

Prije Wilson je imao svoju malu, crnu blagovaonicu na zidu, što je cijeli prostor osjećao tijesno. Ferrarini je donio lakši namještaj i donio život u sobu, viseći vertikalni biljni kreveti ispunjeni biljem. Zid od opeke koji je otkrio izvorno je bio crveni, ali Ferrarini je obojio bijelu boju kako bi osvijetlio sobu.

KUPITE SADA: ART EQUICENTERS-Austin Fountainwood Dining Table, $ 1210; houzz.com

Dnevna soba

https://st.hzcdn.com/simgs/c6d16d870a53e8e4_8-1738/transitional-living-room.jpgWilsonov brat i sestrica tvrde da njezin prostor mora odgovarati njezinoj osobnosti: šareni i pozivajući se. Ferrarini se odlučio za udoban, baršunasti kauč u tirkiznoj hladovini. To – i ostali dragocjeni dijelovi u sobi – obdario je starost kuće.

KUPITE ODMAH: Vintage Lindy Area Rug, 112 $; houzz.com

https://st.hzcdn.com/simgs/544130d00a53e8d3_8-1771/transitional-living-room.jpgWilson nije objesio u prednjem dijelu svoje kuće tijekom zime jer je tako hladno, tako da je Ferrarini instaliran kamin značajku , Posebice, Ramsay bio je veliki obožavatelj dizajna, govoreći: “To izgleda kao nešto točno iz Hell’s Kitchen”.

KUPITE ODMAH: Pluton River Cobalt ručno izrađen jastuk, $ 152; houzz.com

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...