Možete imati ovaj šahovski set i jesti, previše

Ako ste ikada željeli lutati u situaciju u stvarnom životu Willy Wonka, krenite u Brooklyn. Duboko u gradu, u novoizgrađenom području pod nazivom Industry City, naći ćete sjedište Li-Lac Chocolatesa. To je upravo ono što biste se nadali – i iskreno očekujemo – iz tvornice čokolade: odrezivanje posuda svake vrste čokolade, visokih visokih skulptura od tri metra i staklene kutije pune svakog zamislivog tartufa koji se može zamisliti.

slika

Sarah Weinberg

Sve u Li-Lacu su ručno izrađene i oblikovane od strane muškaraca i žena koji su desetljećima radili na najstarijoj čokoladi u Manhattanu. Čokoladni predmeti mogli bi zadovoljiti svakoga s PG strastom – nogometom, cipelama, psima – ali možda najimpresivniji je šahovski set života. Ploča zapravo sastoji od četiri mini daske, kockica s bijelom i tamnom čokoladom. Čokoladice boje svakog drugog kvadrata kalupa s bijelom čokoladom, a zatim prelijte sloj mraka na vrh.

slika

Sarah Weinberg

KUPITE SADA: Čokoladni šahovski set, 95 $; li-lacchocolates.com

Pijuni i kraljevske figure su također čvrsta čokolada. Pro u Li-Lacu imaju proces dolje do znanosti: oni napune kalupe, dodiruju ih dok svi mjehurići zraka ne nestanu, a čokolada se ispušta u svaki kvaka i trnu, a zatim ih pusti u hladnjak da se otvrdne. Odatle su prevezeni u drugi red ili ljudi koji četkaju i poliraju komade, pa ako ih zazvate, možete ih pogrešno shvatiti za stvarne stvari.

slika

Sarah Weinberg

Cijeli set prodaje za 95 dolara ili možete jednostavno nabaviti komade za 65 dolara.

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...