Nemojte prolaziti kroz kolače bez izrade riže Krispie kore

Sezonka kolača je odlazak, a ako već planiraš pecviti svoju standardnu ​​tortu od bundeve u pjegavi kora, uzimajući fancy s tom jabukom i rešetkom, ili možda brušiti neke kolačiće za graham cracker ili Oreo bazu, a zatim čvrsto držite na sekundu, jer smo našli slamu od kolača koja će ih sve staviti na sramotu. I to ne uključuje valjanje bilo koji tijesto. Postići!

Istina: Nikad nismo susreli tijesto od pita koju nismo voljeli, ali bloger Hayley iz korice Domaći pobunjenik Rice Krispie može biti samo najbolji ikad. Prije svega, to je glupo lako napraviti. Bez valjaka ili procesora za hranu ili floured površina-samo pritisnite u tavi i pustiti set. Oh, i također, nema pečenja! Juhu! No, najbolji dio je očito kako je ooey, glupavo prokleto glupavo dobro. Normalno kada je u pitanju pita, kora je u redu, ali to je punjenje svatko radi. Nije slučaj kada gradite bazu crvenih krpica, dame i gospoda.

Riža Krispie Pie Crust
Ljubaznošću Domaćeg pobunjenika

Jedini je prizor da ga morate napraviti s ne-peći kolača, ali kada kuhate sve ove hrane tijekom praznika, jeste li se zaista raspravljali o tome da imate malo manje posla?

Riža Krispie Pie Crust

Ljubaznošću Domaćeg pobunjenika

Da biste dobili recept, posjetite Domaći pobunjenik.

Riža Krispie Pie Crust
Ljubaznošću Domaćeg pobunjenika

A ako se boriš s dolaskom s ne-peći ideja pita, moramo.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...