Pie Face Showdown je jedina igra koju trebate ove sezone za odmor

Nema ništa bolje nego potrošiti nekoliko dana (ili više) uhvatiti se sa svojom obitelji tijekom blagdana. No, kada ne radite last minute shopping za odmor, kuhanje božićnih večera ili otvaranje darova na božićno jutro, shvatit ćete da dolazak kući za praznike znači i puno druženja i čekanja. Srećom, ipak, postoji igra koja je apsolutno savršena za održavanje vas i vaše obitelji zabavljati kada se nađete s malo zastoja.

KUPITE ODMAH: Pie Face Showdown, $ 13, amazon.com.

Unesite: Hasbro’s Pie Face Showdown. To je prilično jednostavna igra koja stvarno uključuje samo vas, protivnika i TON šlag. Da biste igrali igru, vi i vaš protivnik sjedite pored drugih, s obje vaše lica koja se odmaraju u centimetara udaljene od ruke za bacanje kolača. Svaki igrač ima crveni gumb koji mora brzo pritisnuti kako bi pomaknuo crvenu ruku napunjenu šlagom – daleko od sebe i bliže sljedećoj osobi. Igrač koji najviše gura gumb i dobiva ruku daljnje pobjeđuje, dok drugi igrač odlazi s lice punom šlagom.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Onaj koji je zaustavio moju pobjedu. Moj prvenac … izdaja. ������ #pieface #piefaceshowdown

Post koji je podijelio Becca Rich (@ becca.kate.rich)

Vrlo je jednostavno igrati se i shvatiti, a da ne spominjem da je to jedini logičan način rješavanja bilo kakvih obiteljskih smicalica. Jeste li tvoja majka nedavno objavila veliku neugodnu fotografiju na Facebooku? Zvuči kao problem koji samo Pie Face Showdown može riješiti. Ili je možda jedan od vaših rođaka odlučio da vas ove godine postane smiješan geg dar koji ste manje nego zadovoljan. Bez obzira na slučaj, ako ste sigurni da ćete se vi i vaša obitelj zabaviti u lice s mliječnim šlagom, onda možete kupiti online igru ​​preko Hasbroa ili Amazon, ili ga možete kupiti u trgovini Cilj.

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...