Pijenje karamela je nova vruća čokolada

Kada se vrijeme hladi, vruća sezona kakao službeno počinje, ali u ovom trenutku ste bili tamo i učinili to vrijeme ili dva (u redu, stotine) i koliko vam se svidjelo, nema srama priznavajući da biste mogli biti osjeća malo vruće čokolade izgaranje. Pokušali ste sve varijacije koje bi mogle biti, pa čak i pretvorili zimsko piće u ukusnu pečenu robu, ali ako vam i dalje ostavlja nešto nezamislivo, onda je vrijeme da prebacite ono što je u vašem šalicu ove sezone. I imamo dobru ideju o tome što biste trebali popuniti.

Caramel ima trenutak – od zalijevanja s bilo čime i svime od jabuka, da ga zalijeva na vrh sladoleda i da je nepotrebno reći –posoljen karamela, ima toliko mnogo koristi za karamele na sljedećoj razini, da je granična iznenađujuća da je potrebno da se pretvori u piće. I ne, ne govorim o vruću čokoladu s umacom od karamela ili kovitlaš u svoj Frappuccino – mislim na pravu ravnu karamelu u šalici. I sada se sve tvoje jadne snove izvode.

piće Caramel
Ljubaznošću pikantne perspektive

Blogger Sommer Collier iz Spicy Perspective stvorio je recept za piće karamela (karamel pomiješan s vrhnjem), koji je u osnovi jednako svilenkasto slatko kao što zvuči, a imamo osjećaj da će taj trend ozbiljno nestati. Google pretraživanja za “slano piće od karamela” povećao se za 700% od 2011. godine, tako da su ljudi sve o tome kako pronaći piće za to umak.

piće Caramel
Ljubaznošću pikantne perspektive

Ali ako se osjećate kao da ste varali vruću čokoladu (ili ste samo dobili ozbiljni desert FOMO), također možete napraviti oboje i spojiti ih zajedno.

piće Caramel
Ljubaznošću pikantne perspektive

* Napajanje soli je potpuno opcionalno, ali visoko se njeguju.

Da biste dobili puni recept, posjetite Spicy Perspective.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...