Stanovnik Queer Eyea Foodie Antoni službeno otvara restoran

Ako niste vidjeli Netflixov Queer Eye, zaustavite ono što radite i počnite gledati! Ako ste ga vidjeli, onda shvatite zašto je show total hit. Fab Five su jednaki dijelovi šarmantni, smiješni, empatični i zabavni jer pružaju živote stranaca potpunu preobrazbu za srdačno i dobro osjećanje.

Antoni Porowski, osim što je divan, pomaže sretnim subjektima Fab Five u kuhinji – sugerirajući zdravije mogućnosti hrane i pokazujući im jednostavne recepte. Sada avokado entuzijasta službeno otvara vlastiti restoran u New Yorku. Kako mogu biti prvi kupac?!

Restoran će biti “brzo-casual ponovno podizanje sustava” u klasičnom restoranu, Village Den, prema Jedi New Yorku. Restoran West Village zatvoren je u svibnju nakon 36 godina. Sada, Antoni i njegovi partneri (duo koji posjeduju ugostiteljsku grupu među ostalima) planiraju ponovno pokrenuti Village Den kao novi koncept usmjeren na “cjelovit, ali ispunjen stil života”. osoba koja jede izvještava da će restoran biti “cjelodnevni, protuobavještajni servis” s izbornikom za razne dijete.

Pa, to zvuči f-a-b! osoba koja jede primjećuje da, iako je Village Den prvi restoran Antonija, imao je dosadašnje iskustvo kao autobus, konobar, voditelj, sommelier i, naravno, kao rezidentni stručnjak za hranu na Queer Eye.

Prema osoba koja jede, Antoni se udružio s nekim industrijskim “veterinarskim tvrtkama” s reputacijom “otpuštanja tvrtki koje privlače modnu publiku”. YASSS Antoni! Kao što je Jonathan rekao, “Tko vam je dao dopuštenje ?!” (aka, ubijate ga).

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Ja sam kanadski, ali to ne znači da ne cijenim #summer američke ključeve kao dobar burger ��! Ponekad volim ići za nešto klasično: mljevena govedina, cheddar sir, kiseli krastavci, salata i paradajz heirloom # yum. Ali ponekad, volim ga pomiješati s nekim novim kombinacijama okusa i @wholefoods, tako je lako izgraditi zabavne i zanimljive hamburgere s njihovim prethodno pripremljenim burger mješavinama; probajte steakov burger s domaćim datumom i širenjem sira, Crveni Burger na vrhu s portobellom, goudom i karameliziranim lukom ili Burgerom od gljiva Cheddar s ananovom na žaru, Gochujang mayom, korjenastim i hrskavim lukom. Kliknite #linkinbio da biste saznali kako sam sastavio ove ljepote i za drugu laganu ljetnu hranu #tips i #tricks. #sponsored #burgers #makesmewhole #antonixwholefoods �� @ jkrietemeyer

Post koji dijeli Antoni Porowski (@antoni)

Predviđeni datum otvaranja restorana je rujan, što vam daje više nego dovoljno vremena za gledanje sezone jednog i dva Queer Eye na Netflixu. Gledao sam obje sezone u 4 dana, ali tko broji?

slika
Con Poulos

PREDNOSTI ODMAH Delish Cookbook, indiebound.org

Loading...