Uočeno kod Dunkin ‘: Oreo kvasac od kremastih kolača

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Jutros je uočeno @dunkindonuts: @oreo kolač od jabuka i kolač od jagoda s krafnama punjenim vrhnjem. �� po @katwirsing

Post koji dijeli Delish (@dish) na

Jutros mi je šef poslao hitnu e-poštu u 7:44 ujutro o krafama. Da, vjerujte ili ne, krafne su upravo takve stvari koje bi cijelo Delishovo osoblje stavilo na pamet. I nisu bili ni svi krafni. “Vidjela sam ove posve lude stvari na mom Dunkinovom jutarnjem – Oreo kolačići”, rekla mi je. Dakle, naravno, dobili smo kutija da vidimo kako je sve to bilo.

Ovdje se u Delishu ponosimo što znamo sve o novim ponudama za jelovnike, ali smo bili uhvaćeni izvan okvira AM Oreo ludila. Dunkin ‘Donuts je (ili najmanje jedno mjesto u New Jerseyu), a trenutno nudi Oreo kolače punjeni kremom, kao i još jedan sličan okus kolača od jabuke.

Dvojka zasigurno više vole desert nego, recimo, doručak, ali mislili smo da je punjenje vrhnje s okusom sira lijep dodir. Ako ste morali odabrati samo jedan, mi smo (ne iznenađujuće) na timu Oreo. Kremasti donut na vrhu Oreovih mrvica je u osnovi sve što želimo na svijetu, ali ljudi koji vole okuse s okusom maline (imajte na umu da ne postoje stvarne maline) mogu pasti za voćni okus.

Do sada nema riječi od Dunkin-a o tretira, ali ćemo ažurirati ovaj post čim nas čujemo.

Jeste li uočili gore navedenu ponudu na lokalnoj Dunkinovoj postajama? Recite nam u komentarima!

Loading...