Vidjeli smo bazen za hranu prije nego što je ovaj poklon kolač

Svi znaju da su plutajući bazeni u hrani najbolji bazen pluta. Prosječna unutrašnja cijev bila je omiljena omiljenost, ali od kada su trgovci počeli prodavati ugrijan kraf, slanu predjelu i sendvič sladoleda, obični gumeni gumeni dijelovi su odbačeni. Da budemo iskreni, mislili smo da smo to sve vidjeli kada se proljetna pizza kriška pojavila na tržištu, ali tada smo došli ovamo:

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Pizza cijeli dan svakodnevno !!!!!!! ������������������������������������������������������������������

Post koji dijeli Pugsley Pizza (@pugsleypizza) na

Znamo – mnogo je potopiti, ali budimo svjesni toga. Jedan sloj pizze leži = cool. Osam pizza slice floats = ŽIVJETI SREĐU. Što bi moglo biti bolje od lounging oko bazena na životu veličine pepperoni pizza sa svojim prijateljima i obitelji? Ništa (osim možda jesti pravi pizzu na vašem naplatnom pizzu na napuhavanje).

Ako ste zabrinuti zbog toga što pokušavate dobiti osam plutača kako bi se tako držali, opustite se. Swimline je dizajnirao igračke s “bungee loop konektorima” tako da možete povezati više rezova zajedno. Plutači također dolaze opremljeni s držačima za čaše, a kora udvostruči kao jastuk.

Trenutačno, jedan sloj vrijedi za nešto manje od 33 dolara, pa će vam cijela tortura koštati oko 250 dolara. Vrijedi? To nije ni pitanje.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...