19 Stella Artoisova nova kolač 19 tajne poruke za kraljevski par

Ljudi vole dobre kraljevske vjenčanja – to je očigledno u tome kako svaka pojedinost tih druženja postaje vijestima o naslovu. Ali iznad toga, princ Harry i Meghan Markle nekako su šarmirali naše hlače. Nakon što smo realizirali naše pozivnice za vjenčanje mora izgubili smo se u pošti, bili smo sretni što čujemo Stelu Artois debitira na ograničenom izdanju Regal Chalice, tako da još možemo slaviti (iz daljine) u stilu.

slika

Stella Artois

Ovo nije samo šalica s nekoliko dodatnih cvjetanja. Zacrveno zacrveno zlato obilježeno je devetnaest doodlasa, od kojih svaka ima posebno značenje za novorođenče. Postoje banane koje se zabavljaju – kimaju glavom Markleovom prvom postu Instagrama koji je ljude nagađao da je upoznala Harryja – lotoški cvijet koji predstavlja svoju ljubav prema jogu i replika kapele Sv. Jurja kako bi obilježila gdje će se svečanost održati samo nazovite nekoliko.

slika

Stella Artois

Dva od naših favorita su, međutim, pečena piletina – što predstavlja jelo koje su kuhali u noći u kojoj su bili angažirani – i konus od sladoleda koji stoji za princev poznati slatki zub (smatramo vas, Harry).

“Zadovoljni smo sretnim parom i želimo obilježiti ovu svečanu prigodu s pravom tostom”, rekla je redateljica marke Stella Artois Anna Rogers.

Možete dobiti svoje ruke na ograničeno izdanje stakla na Stella Artois ‘website prodaje za 5,19 dolara. Čak i cijena, datum njihovog vjenčanja, topli je srce.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...