5 većina skandaloznih trenutaka u povijesti natjecanja u Miss America kupaći kostim

slika

Getty Images

Susret u Miss Americi potvrdio je danas kako se uklanjaju s njihovom kontroverznom, dugogodišnjom konkurencijom kupaćih kostima. Ovdje se osvrnemo na neke od najzamršenijih trenutaka u povijesti priče o kupaći kostim.

slika

Getty Images
Mark Kuban stvarno uživao u showu

Kubanski je bio sudac na natjecanju 2016. godine, tijekom kojeg je zarobio lica koja su stvorila hrpu mema. Najupečatljivije lice dogodilo se tijekom kupaćeg kostima natjecatelja. Teško je gledati. (Kubanski, to jest.)

slika

Getty Images
Chris Harrison Mansplained kupaći kostimi

Iste godine, Harrison, koji je bio domaćin, špijunirao je kupaći kostim večeri kao slavlje “lifestyle i fitness”. Teško je gledati i nije dobro prošao.

slika

Getty Images
Gabby Douglas bio je u korist

Slavi gimnastičar Gabby Douglas također je bio sudac na natjecanju 2016. godine. Uoči predstave, rekla je medijima kako vjeruje da bi natjecanje trebalo ostati: “Gledao sam intervju, a voljela sam ono što je jedna od djevojaka rekla – ne misle da je zastarjela, jer to pokazuje njihov trud. “Znaš što, siguran sam u kožu.” I doista mi se svidjelo taj odgovor. “

To, naravno, nije skandalozno reći, ali Douglasova podrška segmentu izazvala je naslove.

slika

Getty Images
Kira Kazantsev je to odredila kao njezin omiljeni dio

Nakon što je u Miss America okrunjen 2015., kazao je Kazantsev SAD danas natjecanje kupaćih kostima bilo je “jedan od njenih omiljenih dijelova”. “Toliko sam trudio za moje tijelo i održavam veliki stil života i da imam takav aspekt fitnesa u životu jer to nije nešto što je lako učiniti posebno u New Yorku na proračun”, nastavila je. “I to je moj trenutak da se osnaži i kaže:” Pogledajte koliko sam naporno radio i zdravo, a ja sam ponosan na ono što sam učinio “. To je postalo problematičan odgovor jer, kako je Izebab primijetio, ideja da postoji samo jedna vrsta tipa tijela koja se ponosi.

slika

Getty Images
Sam Haskell je branio

Prije nego što je bio sramotan i odbačen kao glavni izvršni direktor (sjetite se onih nevjerojatno štetnih, seksističkih i odvratnih poruka koje je poslao, da?), Haskell je odlučio braniti natjecanje kupaćih kostima kao “dio tradicije organizacije”: “To je nešto koje volimo pokazati – koliko fizički odgovaraju našim natjecateljima. ” ono što šokira.

Loading...