7-Elevenov novi napunjeni sendvič od vafla mogao bi dati McGriddle ozbiljno natjecanje

Vruće džepove su vrhunska koledžna hrana – jeftina, jednostavna za izradu i idealna za jelo na putu. Čini se da Pillsbury bilježi prijenosne pizze sa svojom novijom stavkom za doručak, koja kombinira četiri jela za doručak u jedan zgodan obrok.

Punjena vafla, kao što to ime sugerira, jesu zavjese od prebaci s jajima, kobasicama i cheddarom. All-inclusive doručak uključuje “slatki okus javorova” u vaflu, a prodaje se isključivo u 7-Eleven toplih peći na nacionalnoj razini za 2,49 dolara počevši od ovog mjeseca.

slika
Pillsbury

Waffles su slični vafli i taco bacon Taco Bell ili klasični McDonald’s McGriddle, ali imaju poboljšanje da su manje nered jer je vafl potpuno zatvoren oko druge hrane za doručak. Osim toga, budući da vafli već okusuju kao javor, nećete morati nered s ljepljivim javorovim sirupom.

Kao što ste mogli pogađati, ti nisu najbolji za vas nutricionistički govoreći. Dok je prodajna točka 15 grama bjelančevina po obroku, svaka punjena vafla također sadrži 74 posto preporučenog dnevnog unosa zasićenih masnoća i 800 mg natrija. Jao. Možda ih spremite za jutro ujutro kada trebate čestitati samo zato što ste izašli iz kreveta.

Slijedite Delish on Instagram.

Preuzmite Delish app.

Loading...