7 Naručivanje hackova koje morate probati u Tvornici kvasca

S više od 250 stavki na izborniku od 21 stranice, čini se da je svaka moguća kombinacija već postignuta u Factory Cheesecake Factory. Ali to je tamo gdje ste u krivu, moji prijatelji, jer smo našli konačne načine za nadogradnju vaših narudžbi i smanjili svoj račun na vašem omiljenom mjestu za desert.

1. Naručite pića od 4 do 6 sati.

Tvornica kolača od sira nudi sretan sat koji uključuje snižene cijene na napetim pićima (kao što su pivo od 3 dolara!) I male ploče.

2. Izradite sendviče od smeđeg kruha

Taj čarobni kolač koji vam poslužitelj daje kao pred-predjelo je ukrašavanje maslacem, ali čini još čudesnijim club sendvičima. Pokušajte ovu nadogradnju i nikada više nećete se vratiti na običan kruh.

slika

3. Uvijek nabavite dodatni umak

Kuhinja na svakoj lokaciji svakodnevno proizvodi oko 100 različitih umaka. Uživajte u njihovom napornom radu i zahtjevu za dodatnim umakom od tamarind-cashew umak, ili ovisno o tome koji je vaš omiljeni.

4. Ne gubite vrijeme

Umjesto da čeka da vaš poslužitelj vrati račun i kreditnu karticu, možete upotrijebiti aplikaciju za plaćanje čeka koja se zove CakePay. Čak možete podijeliti račun i poslužiti se poslužiteljem na njemu.

slika

5. Izrežite dodatne kalorije

Neka jela u CF mogu nadvladati cijelu kaloričnu kalendarsku godinu. Umjesto da naručite imenovani desert, umjesto toga možete se odlučiti za zdjelu jagoda. Dolazi s šlagom na stranu i samo će vas koštati 250 kalorija (nasuprot 1,570 u krušnom pita od crvenog baršuna).

6. Dodajte juhu

Očigledno, ako dobijete vruću zdjelu, to će biti veće od obroka.

7. Preskoči liniju

Možete naručiti cijeli izbornik na traci, stoga nemojte čekati stol. Samo sjednite u baru sa svojim besties umjesto toga, tako da možete potrošiti više vremena punjenje lice i manje vremena čeka okolo s jednim od tih zujala.

Ili jednostavno odvezite i jedite iz udobnosti svog kauča.

Slijedite Delish on Instagram.

Loading...