9 stvari koje biste trebali znati prije nego pijete Jack Daniel

1

Ovo je sigurno ubio pravi Jack Daniel.

slika

Ljubaznošću Jacka Daniela

Da, bio je pravi Jack Daniel, i da, volio je viski. Natrag u 1870-ih, majstorski distiller od 5 stopa-2 postavio je svoju marku odvojeno od drugih u području Lynchburg filtriranjem kroz 10 stopa drvenog ugljena šećera. (Taj je proces poznat kao “dodatni blagoslov”, rekao je zastupnik, a to je i razlog zašto je Jack Daniel bio viski, a ne burbon, iako se drži istim standardima proizvodnje.)

Desetljećima je vodio posao, ali u konačnici, bio je siguran da je to bio njegovo uništenje – a ne, to nije uključivalo nikakvu vrstu Acme nakovnja u obliku nakovnja. Daniel je jednog dana izbacivao iz frustracije i razvio infekciju koja se proširila po cijelom tijelu, a on je umro od komplikacija koje ga okružuju.

Sef nikada nije napustio izvorni Lynchburg destilerija, iako, do ove godine. Brand ga dovodi u New York kao dio pop-up opće trgovine u čast 150. godišnjice. Tijekom tjedna 18. rujna navijači moći će obilaziti trgovinu i vidjeti kako je napravljen viski.

2

Frank Sinatra je smatrao “Nektar bogova”.

slika

Tiffany Rose

Frank Sinatra bio je ogroman obožavatelj viskija koji je često nosio bajzer koji je bio ukrašen flasterom “Jack Daniel’s Country Club”, a nazvao ga je “nektarom bogova”, prema Atlantik. Ispada da je uvažavanje uzajamno: brand je objavio vrstu Sinatra Select, koja je malo pušačica i ima vaniliju.

Ako želite piti na Sinatru, ulijte dva čaša u stijene s tri kocke leda i kapljicom vode.

3

Izrađen je u suhoj županiji.

slika

Alexander Tamargo

Točno ste pročitali: Moore County, gdje je Jack Daniel’s Old No. 7 napravljen, bio je suhi od 1909. Nema barova ili trgovina likerima, ali zakon dopušta destilerija ponuditi suvenir boce i uzorke viskija na poseban turneja, rekao je predstavnik za brand.

4

Ke $ ha se nije šalio oko četkanja zuba s njom.

slika

Ethan Miller

To je jedan od najčešće citiranih linija Ke $ ha-a “Tik Tok”, a nije bio samo za show: U intervjuu za sajam taštine, pjevačica je priznala da je dulje vrijeme brusila zube s Jackom Danielom. “Jack Daniels je antibakterijski i bolji je od jutarnjeg daha”, rekla je. “Dopustite mi da to učinim na taj način, ako se probudite gol u kadi i imate izbor između ispiranja s Jack Daniels ili pokušavate razabrati s nekim momak s jutarnjim dah, ja bih preporučio podizanje Jack.

5

Vatreno vatreno oružje s vatrom.

slika

Robin Marchant

Vatroballov viski začinjen cimetom može biti jedan od najbrže rastućih alkoholnih marki u SAD-u, ali njegova godišnja prodaja još uvijek iznosi oko 90 milijuna dolara s Jackom. Jasno je, ipak, Jack Daniel’s mora biti osjećaj vrućine konkurencije, jer ima svoju začinjenu raznolikost na tržištu – cimetov liker pomiješan s Jack Daniel’s whiskey, poznat kao Tennessee Fire.

6

Njegova ambalaža je sve.

slika

Scott Olson

Znaš li to cijelo “ne suditi knjigu po naslovnici” koju je svaki nastavnik trećeg razreda neprestano ponovio? Pa, očigledno da se lekcija nije držala s nama u odrasloj dobi – ili barem ne kada je riječ o pakiranju. Kada je Jack Daniel preuzeo svoju premiju, džentlmen Jackova linija sa suvremenijim, sofisticiranijim dizajnom boce, prodaja je porasla za 40 posto.

7

Postao je način života.

slika

Edward Berthelot

Marka ima svoju trgovinu i prodaje sve od prtljage od prsluka do gitarista (jer ništa ne govori “Ja sam loša”, kao da pijem, a da pazim na trbuhu, duh), ali je inspirirala i 34 stranica proizvoda s Jackom Danielom Ili poštovanje – na Etsy. Ako biste željeli pokriti svaki centimetar vaše kuće u Jackovu bijelom i crnom, to bi moglo biti prilično mnogo. Ali to nije jedino što dobiva Jacka…

8

Inspiriran je skup kotača koji bi vlasnicima Weinermobilea zavidjeli.

utičnica Daniel's scooter

Flickr / Abi Skipp

Ovaj modded out skuter je uočena na Rock and Soul vikend festivalu. Nema riječi. Samo strahopoštovanje.

9

Samov klub ga je jednom prodao po bačvi.

utičnica daniels barrel

vamonos_pest / Reddit

Za one koji se nisu mogli baviti samo bocom – ili čak slučajem Jacka -, Sam’s Club prodao je viski za cijev u 2013. godini. Jedinstvena bačva bi vas vratila blizu 10.000 dolara, a barel dobre “Ne. 7 je vodio oko 7.680 dolara.

Loading...