Applebee’s Extending Dollaritas, prodaja $ 2 Dos Equis u svibnju

Još od uvođenja $ 1 margareta u listopadu, Applebee je ponudio glupo piće popuste svaki mjesec, a svibnja se ne razlikuje. Lanac restorana objavio je da nudi mjesec dolara za 2 dolara Dos Equis, kao dio svoje 2 Dollar Dos promocije.

I to nije jedini popust. Applebee’s produžuje svoju promociju za Dollaritas, koja je oživjela u travnju, do 5. svibnja za Cinco de Mayo. Kao i obično, sudjelovanje ovisi o lokaciji, zato se svakako pozovite lokalnog Applebee-a i provjerite posao prije nego što se prikažete. (I, znate, nemojte pretjerati, čak i ako je svečanost i sve.)

Applebee's 2 Dollar Dos Dollaritas

Applebee

“Povratili smo Dollaritu 1. travnja, i to je bio tako veliki hit s našim gostima da ga držimo za Cinco de Mayo kada ljudi imaju margarete na njihovom umu”, Patrick Kirk, potpredsjednik inovacije pića u Applebee’s , rekao je u priopćenju. “Mislili smo da će nas pijesak u svibnju, 2 Dollar Dos, biti izvrstan kompliment Dollarita i velika je pobjeda za naše goste”.

Ovo je samo najnoviji niz pića za Applebee’s. Unatoč konobaru koji tvrdi da su dolarice uglavnom bile vode (i Applebee tvrdeći da je konobar upravo učinio pogrešnim), posao je bio ogroman uspjeh, što je povećalo poslovanje za devet posto u odnosu na godinu ranije. Od tada, lanac je ponudio 2 dolara limunade votke, $ 1 Bahama Mamas, $ 1 Long Island ledeni čajevi, i $ 2 Blue Moon piva. Nadamo se da će se trend nastaviti odavde.

Slijedite Delish na Instagramu.

Loading...