[AŽURIRANI] Sedam nevjerojatnih novih okusa s pop-tartom koje trebate znati

Maple Bacon

slika

Kellogg je

Javor i slanina mogu biti naš omiljeni kombinirani doručak, tako da je ovo tijesto vrlo predvidljivo. Njezina zlatna kora je ispunjena punjenjem javorovog slanina i nadoknadio slatkim bijelim glazurama. “Crunchlets” na vrhu su slane i dimljene, što samo čini naše žudnje gori. I konačno je pogodio police trgovina u siječnju 2016. godine.

Chocolatey karamel

slika

Kellogg je

Još jedan siječanjski lansiranje, ovaj novi broj živi do svog imena, s dekadentnom čokoladnom korom punom karamela. Čak je na vrhu dodatne čokolade i glazure od karamela. Očekujte da ove bebe na policama supermarketa širom zemlje do prosinca.

Zamrznuto lubenice

slika

Kellogg je

Iako to izgleda više kao okus toplog vremena nego što je pogodno za hladnoću, lubenica je predviđena za prodaju u prosincu. No mislimo da će njezino slatko središte i ružičasto-zeleno glazura biti blistava ljetna ljeta usred zimske plave boje. Započnite sa zalihama: sad je voćni okus u trgovinama i nismo sigurni koliko će dugo trajati.

Smrznuti šećerni kolačić

slika

Kellogg je

Ova ograničena izdanja Pop-Tarts imaju koru s okusom vanilije i ispunjeni su punjenjem tijesta s kolačićima. Budući da je riječ o izdanju “Printed Fun”, ukrašeni su zimskim ilustracijama, tako da možete uživati ​​u svim prednostima šećerne kolačiće čak i bez uključivanja pećnice. Dostupno odmah, i na Amazonu.

Medenjak

slika

Kellogg je

Ovi oh-so-sezonski Pop-Tarts značajka medenjak kore i punjenje kremastih glazura. Oni su također ukrašeni zimskim slikama, čineći ih savršenom kakao pratnjom. Dostupni su sada i čak ih možete naručiti na Amazonu.

Optočena proljetna jagoda

slika

Kellogg je

Očekuje se da će biti jedna od prvih lansiranja u 2016. godini, te pop-vrećice nisu vaš prosječni okus jagode. Ne, to su zabavnije od toga, ukrašene ilustriranim “ludo dobrim” ilustriranim ilustracijama i crtićima na bijelom glazu. Čak i ako nisi jutarnja osoba, kladimo se da su ti tiskani kolači sigurni da će vas osmijeh.

Pink limunada

slika

Kellogg je

Ova naizgled slatka slastica ima limunadu punjenje unutar zlatne korice, koja je na vrhu s ružičastim glazurama i hrskavim ružičastim i žutim sprinklesima. Nažalost, morat ćete pričekati do travnja 2016. kako biste dobili limitiranu ružičastu preopterećenost.

Loading...